6900XT R75700X sistem takılıyor

parlak58

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Geçenlerde 6900XT aldım ve şu an oyunlara girmeye çalıştığımda eski ekran kartım olan 3060'dan daha az performans alıyorum. Sistemi yükseltelim derken aslında akıcı olan bir sistemi kasma haline getirdim. Çok saçma bir sorun yaşıyorum sistemin gösterdiği FPS değerleri kesinlikle hissedilmiyor. Ve birçok şeyde takılma yaşıyor değerlerine baktığımda kartın çok az watt çektiğini ve kullanılmadığını gördüm. FurMark ve 3DMark gibi uygulamalarda ise sorun olmuyor. Bu durumu nasıl çözerim? Monitörüm 1080p 165 Hz, PSU: 700W 80+

Arkadaşlar merhaba,

Geçenlerde 6900XT aldım ve şu an oyunlara girmeye çalıştığımda eski ekran kartım olan 3060'dan daha az performans alıyorum. Sistemi yükseltelim derken aslında akıcı olan bir sistemi kasma haline getirdim. Çok saçma bir sorun yaşıyorum sistemin gösterdiği FPS değerleri kesinlikle hissedilmiyor. Ve birçok şeyde takılma yaşıyor değerlerine baktığımda kartın çok az watt çektiğini ve kullanılmadığını gördüm. FurMark ve 3DMark gibi uygulamalarda ise sorun olmuyor. Bu durumu nasıl çözerim? Monitörüm 1080p 165 Hz, PSU: 700W 80+
Oyun içi GPU/CPU kullanımı, ekran kartı hotspot sıcaklığı, çektiği güç gibi bilgileri gösterne bir video çekersen yardımcı olabilirim.

Takma kafana, nasıl olsa VRAM 16 GB. Geçmiş olsun.

Takma kafana, nasıl olsa VRAM 16 GB. Geçmiş olsun.

Düşünecek bir şey yok. Biz bu tarz sorunlar olabilir dediğimiz zaman, sorun olmadığını söyleyip, 16 GB VRAM var diyorlar. Ben de böyle yapacağım bundan sonra. Kartta bir şey yok, oyna devam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı