6950 XT sistem vs 6900 XT sistem

contural

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. İki ekran kartı arasında kaldım. Nitro+ bin TL daha pahalı. Ekran kartları ile ilgili pek bilgim yok. Hangisini ve neden tavsiye edersiniz? Kasa genişliği sorun değil.

• Sapphire Nitro+ AMD RX 6950 XT 16 GB GDDR6 PCI Express 4.0 HDMI/DP
  • Sapphire AMD Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 toxic Gaming OC PCI Express 4.0 HDMI/DP

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence yeni amd kartlarini bekleyin. Ucuz olan 7900xt modelini alsanız bile bu iki kartı deşer.

Hocam bence yeni amd kartlarini bekleyin. Ucuz olan 7900xt modelini alsanız bile bu iki kartı deşer.
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bütçem maksimum 17-18bin TL. Yeni çıkacak 7900 XT nin bu fiyatlarda olacağını sanmıyorum. Sizin ikisinden biri veya harici tavsiyeniz olur mu?

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bütçem maksimum 17-18bin TL. Yeni çıkacak 7900 XT'nin bu fiyatlarda olacağını sanmıyorum. Sizin ikisinden biri veya harici tavsiyeniz olur mu?

Hocam ben 6950 aldım ama forumda iki grupda var 2 kartı alan sonuç itibarıyla 6950 serinin en güçlü kartı 1000 lira fark değer dün ektra indirimle 16150'ye gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…