699 TL'ye G213 vs. K55 PRO RGB

Seçenekler hakkında bilgim yok ama çok uzun araştırmalar sonucu K68 aldım böyle muazzam bir şey görmedim

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim, makro tuşları rahatsız ediyor mu sizi? Alışması kolay oluyor mu?

Beni etmedi, zaten ayrık olarak durduğu için kullanamadığım zaman ele dolanmıyor, kullanmak istediğin zaman ise ufak bir yana kayma ile rahatlıkla ulaşılabiliyor. Corsair çok iyi tasarlamış.

Beni etmedi, zaten ayrık olarak durduğu için kullanamadığım zaman ele dolanmıyor, kullanmak istediğin zaman ise ufak bir yana kayma ile rahatlıkla ulaşılabiliyor. Corsair çok iyi tasarlamış.
Anladım, ben CS:GO oynadığım için CTRL tuşu çok önemli. Ben alışabilir miyim bilemedim hocam.

Anladım, ben CS:GO oynadığım için CTRL tuşu çok önemli. Ben alışabilir miyim bilemedim hocam.

Şüpheniz olmasın arasındaki boşluk gayet iyi ayarlanmış. Ben CS:GO oynarken hiç sıkıntı çekmiyor. Yanlışlıkla makro tuşlarına bastığımı hiç hatırlamıyorum.

Şüpheniz olmasın arasındaki boşluk gayet iyi ayarlanmış. Ben CS:GO oynarken hiç sıkıntı çekmiyor. Yanlışlıkla makro tuşlarına bastığımı hiç hatırlamıyorum.
Hocam çok yardımcı oldunuz gerçekten. Kullanan birinin yorumunu almak önemli oluyor, sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…