KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Temmuz 2023 #11 ildewild dedi: Yok hocam ben zamanında sormuştum. 15 liralık falan da alınabiliyor. Attığı linki gönderebilirim isterseniz. Eki Görüntüle 1867395 Kız arkadaşımın profilini göndereyim o zaman size siyah beyaz onunki; https://steamcommunity.com/id/gloryserenade Genişletmek için tıkla... hayatsız insan dedi: Hocam itemsatışda bende bayağı aramıştım ama o eskidendi artık öyle ilanlar yok. Genişletmek için tıkla... İkinizin de destekleri ve önerileri için teşekkürler. Bana bu konuda destek verdiğiniz için tekrardan saolun.
ildewild dedi: Yok hocam ben zamanında sormuştum. 15 liralık falan da alınabiliyor. Attığı linki gönderebilirim isterseniz. Eki Görüntüle 1867395 Kız arkadaşımın profilini göndereyim o zaman size siyah beyaz onunki; https://steamcommunity.com/id/gloryserenade Genişletmek için tıkla... hayatsız insan dedi: Hocam itemsatışda bende bayağı aramıştım ama o eskidendi artık öyle ilanlar yok. Genişletmek için tıkla... İkinizin de destekleri ve önerileri için teşekkürler. Bana bu konuda destek verdiğiniz için tekrardan saolun.
Batuhany1432 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #12 KiloZuluSierra dedi: Bana da oyun profilleri iyi geliyor ama oyun fiyatlarından sonra eskisi kadar oyun alamayacağım, en az 1 yıl beklemem gerek biriktirmek için. Genişletmek için tıkla... Hocam İtemsatış'tan alabilirsiniz 10k puan 50 TL hayatsız insan dedi: Hocam itemsatışda bende bayağı aramıştım ama o eskidendi artık öyle ilanlar yok. Genişletmek için tıkla... 10000 STEAM PUAN - 998070 | İtemsatış AÇIKLAMAYI OKUYUN!BU ILANI SATIN ALDIĞINIZDA HESABINIZA GEÇECEK TUTAR (10000)Steam puanları il İtemSatış'da www.itemsatis.com
KiloZuluSierra dedi: Bana da oyun profilleri iyi geliyor ama oyun fiyatlarından sonra eskisi kadar oyun alamayacağım, en az 1 yıl beklemem gerek biriktirmek için. Genişletmek için tıkla... Hocam İtemsatış'tan alabilirsiniz 10k puan 50 TL hayatsız insan dedi: Hocam itemsatışda bende bayağı aramıştım ama o eskidendi artık öyle ilanlar yok. Genişletmek için tıkla... 10000 STEAM PUAN - 998070 | İtemsatış AÇIKLAMAYI OKUYUN!BU ILANI SATIN ALDIĞINIZDA HESABINIZA GEÇECEK TUTAR (10000)Steam puanları il İtemSatış'da www.itemsatis.com
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 18 Temmuz 2023 #13 Batuhany1432 dedi: Hocam İtemsatış'tan alabilirsiniz 10k puan 50 TL 10000 STEAM PUAN - 998070 | İtemsatış AÇIKLAMAYI OKUYUN!BU ILANI SATIN ALDIĞINIZDA HESABINIZA GEÇECEK TUTAR (10000)Steam puanları il İtemSatış'da www.itemsatis.com Genişletmek için tıkla... Hocam stok bitmiş
Batuhany1432 dedi: Hocam İtemsatış'tan alabilirsiniz 10k puan 50 TL 10000 STEAM PUAN - 998070 | İtemsatış AÇIKLAMAYI OKUYUN!BU ILANI SATIN ALDIĞINIZDA HESABINIZA GEÇECEK TUTAR (10000)Steam puanları il İtemSatış'da www.itemsatis.com Genişletmek için tıkla... Hocam stok bitmiş
Batuhany1432 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #14 hayatsız insan dedi: Hocam stok bitmiş Genişletmek için tıkla... Aşağı inince daha bir sürü ilan var
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 18 Temmuz 2023 #15 Batuhany1432 dedi: Aşağı inince daha bir sürü ilan var Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler sayenizde ucuza bayağı point aldım
Batuhany1432 dedi: Aşağı inince daha bir sürü ilan var Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler sayenizde ucuza bayağı point aldım
Batuhany1432 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #16 hayatsız insan dedi: Hocam teşekkürler sayenizde ucuza bayağı point aldım Genişletmek için tıkla... Rica ederim
hayatsız insan dedi: Hocam teşekkürler sayenizde ucuza bayağı point aldım Genişletmek için tıkla... Rica ederim
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 19 Temmuz 2023 #17 hayatsız insan dedi: Hocam Z2u sitesinden 48 TL'ye 10k puan ala biliyorsunuz. 2 hafta sonra size 3.3K puan gelecek kalan 300 puanıda kendiniz tamamlarsınız. Genişletmek için tıkla... hayatsız insan dedi: Hocam İtemsatış'da bende bayağı aramıştım ama o eskidendi artık öyle ilanlar yok. Genişletmek için tıkla... İtemsatış üzerinde hala satılıyor. 5K puan 25 TL. Kesintiyide ödüyorlar.
hayatsız insan dedi: Hocam Z2u sitesinden 48 TL'ye 10k puan ala biliyorsunuz. 2 hafta sonra size 3.3K puan gelecek kalan 300 puanıda kendiniz tamamlarsınız. Genişletmek için tıkla... hayatsız insan dedi: Hocam İtemsatış'da bende bayağı aramıştım ama o eskidendi artık öyle ilanlar yok. Genişletmek için tıkla... İtemsatış üzerinde hala satılıyor. 5K puan 25 TL. Kesintiyide ödüyorlar.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Temmuz 2023 #18 ildewild dedi: Dostum Arkadaş ekle kısmının altında çerçeve resmi var oraya tıkla kullandığım şeylere bakarak beğendiğini alabilirsin. https://steamcommunity.com/id/shivacsgo/ Genişletmek için tıkla... @ildewild Hocam kırmızı sevmiyorum demiştim ama sonradan hoşuma gitti Sizinkinin benzeri gibi oldu kusura bakmayın ama cidden çok beğendim Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2025
ildewild dedi: Dostum Arkadaş ekle kısmının altında çerçeve resmi var oraya tıkla kullandığım şeylere bakarak beğendiğini alabilirsin. https://steamcommunity.com/id/shivacsgo/ Genişletmek için tıkla... @ildewild Hocam kırmızı sevmiyorum demiştim ama sonradan hoşuma gitti Sizinkinin benzeri gibi oldu kusura bakmayın ama cidden çok beğendim
ildewild Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.403 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 19 Temmuz 2023 #19 KiloZuluSierra dedi: @ildewild Hocam kırmızı sevmiyorum demiştim ama sonradan hoşuma gitti Sizinkinin benzeri gibi oldu kusura bakmayın ama cidden çok beğendim Genişletmek için tıkla... Yok kız arkadaşımın profilini gönderdim sonradan görmedin mi? Siyah beyaz onun ki. Bu arada profilin gizli. Dosya Ekleri 1AC73888-88C5-40EE-B7D8-0AADB8958AEE.png 331,6 KB · Görüntüleme: 32
KiloZuluSierra dedi: @ildewild Hocam kırmızı sevmiyorum demiştim ama sonradan hoşuma gitti Sizinkinin benzeri gibi oldu kusura bakmayın ama cidden çok beğendim Genişletmek için tıkla... Yok kız arkadaşımın profilini gönderdim sonradan görmedin mi? Siyah beyaz onun ki. Bu arada profilin gizli.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Temmuz 2023 #20 ildewild dedi: Yok kız arkadaşımın profilini gönderdim sonradan görmedin mi? Siyah beyaz onun ki. Bu arada profilin gizli. Genişletmek için tıkla... Hocam açık yapıyorum hemen. Kız arkadaşınızın profilini gördüm ama bu çok fazla seçenek arasından çıkamadım ve sizinkine benzer bir şey yaptım.
ildewild dedi: Yok kız arkadaşımın profilini gönderdim sonradan görmedin mi? Siyah beyaz onun ki. Bu arada profilin gizli. Genişletmek için tıkla... Hocam açık yapıyorum hemen. Kız arkadaşınızın profilini gördüm ama bu çok fazla seçenek arasından çıkamadım ve sizinkine benzer bir şey yaptım.