migration Megapat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 687 Çözümler 1 19 Eylül 2021 #1 Selamlar, Bilgisayar masası için 6'lı priz alacağım fakat çok anlamıyorum hangi marka iyidir değildir vs. Şunu buldum yorumları fena değildi: Viko Akım ve Çocuk Korumalı Topraklı 6'lı (altılı) Kablolu Grup Priz : Amazon.com.tr: Yapı Market Sizce bunu alayım mı yoksa önerebileceğiz, daha iyi olduğunu düşündüğünüz, bir şey var mı? Bütçe maksimum 150 ₺.
Selamlar, Bilgisayar masası için 6'lı priz alacağım fakat çok anlamıyorum hangi marka iyidir değildir vs. Şunu buldum yorumları fena değildi: Viko Akım ve Çocuk Korumalı Topraklı 6'lı (altılı) Kablolu Grup Priz : Amazon.com.tr: Yapı Market Sizce bunu alayım mı yoksa önerebileceğiz, daha iyi olduğunu düşündüğünüz, bir şey var mı? Bütçe maksimum 150 ₺.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #2 Viko iyi bir markadır. Alabilirsiniz.
M MiningciAGA Picopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 19 Eylül 2021 #3 migration dedi: Selamlar, Bilgisayar masası için 6'lı priz alacağım fakat çok anlamıyorum hangi marka iyidir değildir vs. Şunu buldum yorumları fena değildi: Viko Akım ve Çocuk Korumalı Topraklı 6'lı (altılı) Kablolu Grup Priz : Amazon.com.tr: Yapı Market Sizce bunu alayım mı yoksa önerebileceğiz, daha iyi olduğunu düşündüğünüz, bir şey var mı? Bütçe maksimum 150 ₺. Genişletmek için tıkla... Prizden ne bekliyorsunuz anlamadım ki? Alın 30-40 TL'lik bir şey geçin gidin.
migration dedi: Selamlar, Bilgisayar masası için 6'lı priz alacağım fakat çok anlamıyorum hangi marka iyidir değildir vs. Şunu buldum yorumları fena değildi: Viko Akım ve Çocuk Korumalı Topraklı 6'lı (altılı) Kablolu Grup Priz : Amazon.com.tr: Yapı Market Sizce bunu alayım mı yoksa önerebileceğiz, daha iyi olduğunu düşündüğünüz, bir şey var mı? Bütçe maksimum 150 ₺. Genişletmek için tıkla... Prizden ne bekliyorsunuz anlamadım ki? Alın 30-40 TL'lik bir şey geçin gidin.
MehmetS00 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 5 19 Eylül 2021 #4 MiningciAGA dedi: Prizden ne bekliyorsunuz anlamadım ki? Alın 30-40 TL'lik bir şey geçin gidin. Genişletmek için tıkla... İki gün sonra tüm ekipmanlar kötü bir priz nedeniyle yanarsa yine aynı yorumu yaparsınız diye umut ediyorum.
MiningciAGA dedi: Prizden ne bekliyorsunuz anlamadım ki? Alın 30-40 TL'lik bir şey geçin gidin. Genişletmek için tıkla... İki gün sonra tüm ekipmanlar kötü bir priz nedeniyle yanarsa yine aynı yorumu yaparsınız diye umut ediyorum.