Merhaba arkadaşlar, şu an resimdeki beyaz 6'lı akım korumalı viko prizi kullanıyorum ama bilgisayar, konsol, monitörler derken 6'lı priz yetmemeye başladı. Elimde bir de S-Link 5'li akım korumalı priz var. Bu siyah 5'li prizi şu an kullandığım prize takarsam herhangi bir problem olur mu? 2. prize sadece modem ve GPON cihazını takacağım. Odamda maalesef 1 tane priz var. Modem dahil hepsini buna takıyorum. En azından modem ve GPON cihazını bu yeni prize taksam işimi görür diye düşünüyorum.
Toplam enerji 3560W geçmeyecekse sorun olmaz. Aynı anda konsol ve PC açıkken bide aynı prize süpüge makinesi takmayacaksan, şalterler nükleer başlık gibi patlamaz.
Tavsiye etmem hatta çoklayıcı bile kullanmak risk gibi bir şey bir de ona da çoklayıcı takıyorsunuz.
Lise de yatılı okudum. Pansiyonda etüt salonunda 1 priz vardı oraya 8 çoklayıcı onlara de 4 tane 8'li takmıştık, herkes telefon ve Power bankları falan şarj ediyordu etüt esnasında. Telefon dediğin aletler de o kadar elektrik çekmemesine rağmen priz ve kablolar yanmıştı.