Ahmet HIDIR Decapat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 150 30 Ocak 2020 #1 Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi 6 MB internetim var ve 80 GB boyutunda bir dosya indirmem lazım ne kadar sürede iner acaba?
Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi 6 MB internetim var ve 80 GB boyutunda bir dosya indirmem lazım ne kadar sürede iner acaba?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.943 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #21 Silinen üye dedi: @Hüseyin42 Uygunsuz üslup cezası yememek için bir şey demiyorum. MB ile Mb aynı şey değil. Yazmak için mesaj yazma. Genişletmek için tıkla... Yazmak için yazmıyorum zaten. Bilgilen diye yazdım. Belki bana inanmazsın diye kaynak bıraktım. İyi forumlar. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: @Hüseyin42 Uygunsuz üslup cezası yememek için bir şey demiyorum. MB ile Mb aynı şey değil. Yazmak için mesaj yazma. Genişletmek için tıkla... Yazmak için yazmıyorum zaten. Bilgilen diye yazdım. Belki bana inanmazsın diye kaynak bıraktım. İyi forumlar.
Y yusnu Ziyaretçi 30 Ocak 2020 #22 Attığın kaynak bile benim yazdığımı destekliyor. İnternete yazıp okumadan buraya atmışsın. Okumayı denersen 1 MB=8 Mb olduğunu da anlarsın. Artı 0 Eksi
Attığın kaynak bile benim yazdığımı destekliyor. İnternete yazıp okumadan buraya atmışsın. Okumayı denersen 1 MB=8 Mb olduğunu da anlarsın.
muratakydn Hectopat Katılım 27 Ekim 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #23 Hüseyin42 dedi: Kardeşim madem bilmiyorsun niye ısrarla cevap vermeye çalışıyorsun hâlâ. 1 Mbps =128 KB * 6 =768 KB. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: @Hüseyin42 Uygunsuz üslup cezası yememek için bir şey demiyorum. MB ile Mb aynı şey değil. Yazmak için mesaj yazma. Genişletmek için tıkla... adam 6 megabyte per second diyor sen 1 megabit per second diyorsun büyük küçük harf etkiler. Yani @Silinen üye haklı Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Kardeşim madem bilmiyorsun niye ısrarla cevap vermeye çalışıyorsun hâlâ. 1 Mbps =128 KB * 6 =768 KB. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: @Hüseyin42 Uygunsuz üslup cezası yememek için bir şey demiyorum. MB ile Mb aynı şey değil. Yazmak için mesaj yazma. Genişletmek için tıkla... adam 6 megabyte per second diyor sen 1 megabit per second diyorsun büyük küçük harf etkiler. Yani @Silinen üye haklı