Uzun zamandır home tuşum yok alıştım ama olsa mutlu olurum. Çok pahalı olmazsa eğer onu da değiştiririm elim değmişken 2-3 ay sonra bozulur muhtemelen ama. Aslında değiştirmesem daha iyi ona alışıp tekrar assitive touch yorabilir.

Telefonu ne kadar kullanacağımı tam olarak kestiremiyorum babamın işi de belli olmadığı için (bunu kötü manada söylemiyorum ama çok garip bir adam bir şey isterim yok der 2 gün sonra ikna olur hallederiz der 1-2 ay bekletir bir anda gel almaya gidiyoz der). Son zamanlarda çıtırından belli etsem de telefonu en azından 6 ay hatta 1-1.5 yıl idare etse güzel olur. Apple desteğini kesti biliyorum ama muhtemelen whatsapp filan 2 sene daha destekler diye tahmin ediyorum o yüzden en az 1 sene idare etse güzel olur

Batarya değişimi dışında o telefona tamir masrafı yapmanı önermem asla. Kısıtlı bütçeyi ikinci el iphone 7 ye harcamanı da önermem. Bataryayı değiştirip telefonu sıfırla ve bir süre daha kullan bence.

Bataryayı kendim değiştirse sıkıntı olur mu ve hangi marka önerirsin?

Sizi anlıyorum hocam bende 1-2 hafta önce telefonumu değiştirdim. Babalar biraz garip davranıyorlar.

Hocam değmeyen ne? Batarya değiştirmem neredeyse şart şu anda. 2 saat ya dayanıyor ya dayanmıyor. 500 lira vermem gerek. Orjinal batarya bulma imkanı yok zaten. Yeni telefonu da 3-5 ay içerisinde almam da imkansız.

Bataryayı kendim değiştirse sıkıntı olur mu ve hangi marka önerirsin?
Zor bir işlem mi bilmiyorum ama ben kendim değiştirmeyi denemezdim. İlgili videolar vardır mutlaka bir bak istersen belki basittir.

Zor bir işlem mi bilmiyorum ama ben kendim değiştirmeyi denemezdim. İlgili videolar vardır mutlaka bir bak istersen belki basittir.
Videoları baktım zaten fazla bir işlem yok ama içimden bir his kendin riske girme diyor öbür taraftan da kendin yap ne yaptığını bilirsin diyor. İnternette kendim kaç kere değiştim batarya sıkıntı çıkmıyor ekranı telefoncuya taktırın sadece diyorlar. Telefonun içini açarken ekranı biraz zorluyoruz sadece o sıkıntı geri kalanı basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…