K kimsesizLa Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #1 10 dakikada %5 şarjım gitti bu normal mi? Bataryayı yeni değiştirdim Rova marka batarya taktılar.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 18 Ekim 2022 #2 Herkes işin içine girdi, bilmiyorum o bataryayı ama 3 kere tam doldurup boşalt bataryayı o zaman anlarsin.
Herkes işin içine girdi, bilmiyorum o bataryayı ama 3 kere tam doldurup boşalt bataryayı o zaman anlarsin.
NeFarkEderKi Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 181 Çözümler 3 18 Ekim 2022 #3 Bataryayı kalibre edin hocam, şarjı bitene kadar kullanıp uzun sürede şarjda kalsın cihaz. Verdiğiniz değerler normal sayılmaz pek.
Bataryayı kalibre edin hocam, şarjı bitene kadar kullanıp uzun sürede şarjda kalsın cihaz. Verdiğiniz değerler normal sayılmaz pek.
K kimsesizLa Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #4 Kullandığım yerde sinyal az çekiyor bataryaya daha fazla yük bindirir diye yazı yazmışlardı ondan olabilir mi? Aynı telefoncuya geri götürdüm bozuk durumu olabilir dedi ve yeni bir batarya taktı durum yine aynı ne yapmam gerek? Aynı telefoncuya geri götürdüm bozuk durumu olabilir dedi ve yeni bir batarya taktı durum yine aynı ne yapmam gerek? Son düzenleme: 20 Ekim 2022
Kullandığım yerde sinyal az çekiyor bataryaya daha fazla yük bindirir diye yazı yazmışlardı ondan olabilir mi? Aynı telefoncuya geri götürdüm bozuk durumu olabilir dedi ve yeni bir batarya taktı durum yine aynı ne yapmam gerek? Aynı telefoncuya geri götürdüm bozuk durumu olabilir dedi ve yeni bir batarya taktı durum yine aynı ne yapmam gerek?