Talha Bahar Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Merhaba. Millet yeni kampanyayla Game Pass alıp duruyor 6TL'ye. Ben ne yapsam gözükmedi indirim. Nasıl yapıldığı hakkında bilginiz var mı?
Merhaba. Millet yeni kampanyayla Game Pass alıp duruyor 6TL'ye. Ben ne yapsam gözükmedi indirim. Nasıl yapıldığı hakkında bilginiz var mı?
3 395051 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 779 Çözümler 2 17 Kasım 2023 #2 Bitti galiba o kampanya dostum.
cengz20 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 Talha Bahar dedi: Merhaba. Millet yeni kampanyayla Game Pass alıp duruyor 6TL'ye. Ben ne yapsam gözükmedi indirim. Nasıl yapıldığı hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Dün alabilirdin dostum ancak bugün yok.
Talha Bahar dedi: Merhaba. Millet yeni kampanyayla Game Pass alıp duruyor 6TL'ye. Ben ne yapsam gözükmedi indirim. Nasıl yapıldığı hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Dün alabilirdin dostum ancak bugün yok.