Kibar Feyzo Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 774 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #1 Ben bir PUBG Mobile oyuncusuyum. Root ile telefonumu hızlandırmak istiyorum. Bilgisayarsız ve Reklamsız arayüzlü Root atmak mümkün mü? Telefonumun garantisi bitti. Casper VIA P2 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2020
Ben bir PUBG Mobile oyuncusuyum. Root ile telefonumu hızlandırmak istiyorum. Bilgisayarsız ve Reklamsız arayüzlü Root atmak mümkün mü? Telefonumun garantisi bitti. Casper VIA P2
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2020 #2 Telefonunun bootloaderı açık ise, boot.img dosyasını edinir isen Magisk ile rootlayabilirsin.
Kibar Feyzo Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 774 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #3 SypeR dedi: Telefonunun bootloaderı açık ise, boot.img dosyasını edinir isen Magisk ile rootlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben o kadar profesyonel değilim
SypeR dedi: Telefonunun bootloaderı açık ise, boot.img dosyasını edinir isen Magisk ile rootlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben o kadar profesyonel değilim
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2020 #4 O zaman hiç elleşmemeniz en mantıklısı.