7.000-8.000 TL sistem önerisi

Bütçe
8000-7000
Dediğim gibi. Hem 8 GB ram alınıyor hem bütçeyi 241 TL aşıyor. Değer mi, ona konu sahibi karar verecek. Ama bütçen çıkarsa bunu al ve çok geçmeden ram ekle.
Valorant oynuyormuş o yüzden 8 GB RAM'li olsa çok zorlamaz.

Valorant için 5600G + 2x8 GB RAM iyi olmaz mı sence? Tam emin olamadım.

APU sistemde RAM cok önemli. Dediginiz gibi 2x8 3600MHz RAM ve 5600G Valorant'ı akıcı olarak oynatır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayptır sorması ram nerde !?!?

Dostlar iyi günler dilerim acaba 7000-8000 TL bandında APU veya ekran kartlı Valorant oynayabileceğim ve "60 Hz monitörde" çalışabilecek bir sistem var mı?

Hocam o fiyata Valorant'ta 100 FPS alan ve bir 120 Hz monitör alsan daha iyi değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o fiyata Valorant'ta 100 FPS alan ve bir 120 Hz monitör alsan daha iyi değil mi?
Attığım sistemler 200 civarı FPS alır büyük ihtimal. Bence bu sistemler alınmalı, ileride monitör alınabilir.

Attığım sistemler 200 civarı FPS alır büyük ihtimal. Bence bu sistemler alınmalı, ileride monitör alınabilir.
olabilir lakin valo cs gibi fps oyunlarında renk doygunluğu hz gecikme vs. Önemli oynuyorsan bilirsin

olabilir lakin valo cs gibi fps oyunlarında renk doygunluğu hz gecikme vs. Önemli oynuyorsan bilirsin
Evet sabah oturup akşama kadar rank kasıyorum, sanırım şu anda elinde monitör var ve hem sistemi kötü olmuş olur hemde elindeki monitör boşa gider. Ben de kötü panel ve 60 Hz ile oynuyorum rankım fena değil. Yazım kurallarına dikkat etmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…