Merhaba sevgili arkadaşlar. Bugün 29. Yaşıma girdim. Kendime 1 ya da 2 ay içinde güze bir fiyat-performans açısından PC toplamak istiyorum. Gerek oyun, gerekse iş (Office) amaçlı evde kullanacağım ama daha çok oyun için olacak. Oyun olarak Lineage 2 oynuyorum. Eski bilgisayarımı 9 yıldır kullanıyorum ama yeni bir sistem toplama vakti geldi. sizlerin görüşlerini dikkate alacağım. Şimdiden vakit ayırıp ilgilenen tüm foruma iyi Sosyal'ler. Sağlıklı günleriniz olsun.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI B450 Gaming Plus 3466mhz(OC) M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 8GB Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram (CMK8GX4M1D3000C16) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kingston 480GB A1000 NVMe Okuma 1500MB-Yazma 900MB M.2 SSD (SA1000M8/480G) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Aerocool Tomahawk-A 600W 80+ Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!