bafaboyi Femtopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar selam. Bütçe başlıkta belirttim. Güncel oyunları oynayacağım önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2022
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.026 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 11 Haziran 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.867 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #3 bafaboyi dedi: Arkadaşlar selam. Bütçe başlıkta belirttim. Güncel oyunları oynayacağım önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
bafaboyi dedi: Arkadaşlar selam. Bütçe başlıkta belirttim. Güncel oyunları oynayacağım önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
rimurunava Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #4 Tek tek toplardan o fiyata sanırım RX 6400'lü sistem alınabiliyor, he kampanya falan denk gelirse o bütçede RX 6500XT de alınıyor ama bence büyük teknoloji sayfalarını takip et güzel sistemler yayınlıyorlar.
Tek tek toplardan o fiyata sanırım RX 6400'lü sistem alınabiliyor, he kampanya falan denk gelirse o bütçede RX 6500XT de alınıyor ama bence büyük teknoloji sayfalarını takip et güzel sistemler yayınlıyorlar.