Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sistemi kendiniz toplarsanız, hazır sistemden daha yüksek performanslı bilgisayara sahip olursunuz. Montaj bilmiyor olabilirsiniz ama Youtube'da birçok video mevcut. Kendimden örnek vereyim, tüm sistemi kendim daha yeni topladım ve 650 TL kar elde ettim. Ve internette bulunan aynı fiyat bandındaki tüm hazır sistemlerden daha yüksek performansa sahip.
Bu arada 650 TL kârı markaya para verdiğim için yaptım, yoksa daha yüksek kâr yapabilirdim. Bilindik kaliteli markalar yerine yüksek modeldeki alt markalar bile alabilirsiniz, alan birçok insan var. Forum bu süreçte de yardımcı olacaktır, ben çok yardım aldım buradan sağolsunlar.
@rohatbaba123 nin sistemindeki SSD ile sorun yaşayanlara rastlamadım ancak pek bilindik bir marka değil. İsterseniz SSD yi çıkarıp farklı bir siteden alabilirsiniz. Bu model olabilir:
En ucuz Apacer Panther AS340/480GB SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Apacer Panther AS340/480GB SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@rohatbaba123nin sistemindeki SSD ile sorun yaşayanlara rastlamadım ancak pek bilindik bir marka değil. İsterseniz SSD'yi çıkarıp farklı bir siteden alabilirsiniz. Bu model olabilir:
En ucuz Apacer Panther AS340/480GB SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Apacer Panther AS340/480GB SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!