7.000 TL 2K 144Hz IPS monitör önerisi

Makaleler
2
Yer
Arabalı yatağının bulunduğu oda
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
27 inç, 2K ve minimum 144 Hz IPS panel bir monitör arıyorum. 7000 TL bütçe var. Bütçe ve özelliklere göre güzel bir ürün var mıdır? Oyun oynamıyorum film izlemek için iyi bir monitör olması tercihim.

Bu var ancak panel revizesi hakkında kanıt sunulmamış iddialar dolaşıyor internette.

Panel revizesinden kastınız nedir hocam?

Şu an satılan ürünün ilk çıkan seriden ve incelemelere gönderilen ürünlerden farklı bir panel ile gelmesi. Ancak dediğim gibi bunun kaynağı YouTube yorumları ve Reddit'te kendisinde profesyonel olmayan bir ölçüm cihazı mevcut bir kişi. Yani bana kalırsa böyle bir durum yoktur ancak öneri verirken böyle bir söylenti varken bahsetmek gerek.

Panel revizesinden kastınız nedir hocam?

Bu modelin panel kalitesinin düşürüldüğü ile ilgili bir söylenti çıkmıştı ancak ne kadar doğru tartışılır bunun çıkma sebebi kağıtüstü verilerin bir Reddit kullanıcısının evinde test yapıp çok daha düşük çıkmasından dolayı çıkmıştı diye biliyorum. Ama test yaptığı ölçüm aleti çok ucuz bir şeydi bazı insanlar dalga geçmişti falan, resmi bir kaynak varsa atın ben inanmıyorum şahsen araştırdım bulamadım.

Normalde lenovo r27qe atıcaktım bu fiyat bandında en iyisiydi ama dell bayağı iyi bir fiyatta aslında, hdr400 falan var işine yarar.

Bir kişi değil. Bu modele bakarken birden fazla incelemenin altında çeşitli yorumlar görmüştüm. R27QE daha güncel ve bu modelden aşağı kalır yanı yok. Onu almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…