Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan 170Hz* yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560 x 1440) IPS oyuncu monitörüdür.
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.286,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…
Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan 170Hz* yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560 x 1440) IPS oyuncu monitörüdür.
Bunun parlaklık değeri 250 cd. Attığım 350 cd daha iyi olur. Kasa olarak hangisi daha kaliteli bilmiyorum ama attığınız daha ince kenarlı duruyor biraz daha iyi gibi sanki. Bilemedim.
Bunun parlaklık değeri 250 CD. Attığım 350 CD daha iyi olur. Kasa olarak hangisi daha kaliteli bilmiyorum ama attığınız daha ince kenarlı duruyor biraz daha iyi gibi sanki. Bilemedim.
Bunun parlaklık değeri 250 CD. Attığım 350 CD daha iyi olur. Kasa olarak hangisi daha kaliteli bilmiyorum ama attığınız daha ince kenarlı duruyor biraz daha iyi gibi sanki. Bilemedim.
Ayak kısmı daha kaliteli, yanlışım yoksa pivotta var. (Modelleri karıltırmışım, pivot olan 350CD ymiş zaten. O her türlü daha iyi olur. Diğer modelde tek iyi yan 5Hz daha fazla olması sanırım.)
Ha bir de şu model 8bit+frc ve sRGB kapsamı dahs yüksek, yani monitörü ne için kullanacağınıza bağlı tercih edilebilir.