Ülüpla alakalı olan şu ki hocam neden alınmayacağını açıklamayarak ve bana bir şey demeden iğnelemeniz. Yoksa tabii ki üslubunuzda bir problem yok. Benim haddim de değil.
Ülüpla alakalı olan şu ki hocam neden alınmayacağını açıklamayarak ve bana bir şey demeden iğnelemeniz. Yoksa tabii ki üslubunuzda bir problem yok. Benim haddim de değil.
Açıklama gereği duymadım zaten rampage ürünleri hakkında biraz gezerseniz çoğu kişinin ne gibi sorunlar veya neden almak istemediğini görebilirsiniz yanlışım olduysa özür diliyorum.
Kargoya teslim süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
En ucuz Razer Viper V2 Pro RZ01-04390200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V2 Pro RZ01-04390200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
logitech G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Klavyeyide diğer arkadaşlar önermiş zaten beğendiğinizi alın.
logitech G Pro X Superlight 910-005943 25.600dpı 5 Tuş Beyaz Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
ty.gl