7.000 TL Direksiyon seti önerisi

Zeus0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, direksiyon seti arıyorum genelde F1 ETS 2 gibi oyunları oynuyorum. Direksiyonun ses çıkarmaması önemli şimdiden teşekkürler bütçe 7k.

G29 da ses sorunu olduğunu duymuştum sizce doğru mu?
Evet tıkırtı sorunu vardır. Tıkırtının sebebi ise Logitech'lerde olan dişli sistemden kaynaklı. Thrustmaster sistemlerinde kayış kullanıldığı için bu sorun yoktur ancak fiyatları biraz daha yüksektir. Örneğin T248 var G29'dan çok daha yüksek güce sahiptir fakat fiyatı yaklaşık 10.000 TL
"Thrustmaster T248P PS5/PC HYBRID Yaris Direksiyonu Seti | ITOPYA" Thrustmaster T248P PS5/PC HYBRID Yaris Direksiyonu Seti | ITOPYA
G29'a muadil daha sessiz Thrustmaster T150 ve TMX Pro vardır fakat onların da malzeme kalitesi ortalamanın altındadır.

Evet tıkırtı sorunu vardır. Tıkırtının sebebi ise Logitech'lerde olan dişli sistemden kaynaklı. Thrustmaster sistemlerinde kayış kullanıldığı için bu sorun yoktur ancak fiyatları biraz daha yüksektir. Örneğin T248 var G29'dan çok daha yüksek güce sahiptir fakat fiyatı yaklaşık 10.000 TL
"Thrustmaster T248P PS5/PC HYBRID Yaris Direksiyonu Seti | İtopya" Thrustmaster T248P PS5/PC HYBRID Yaris Direksiyonu Seti | ITOPYA
G29'a muadil daha sessiz Thrustmaster T150 ve TMX Pro vardır fakat onların da malzeme kalitesi ortalamanın altındadır.

Benim aklımda tmx Pro vardı bütçem ona yakın olduğu için sizce hangisi daha iyi olur G29 veya tmx Pro hangisini seçmeliyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı