7.000 TL laptop önerisi

Bütçe
7000

Teccno

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Mühendisi
SSD veya HDD modeli
128GB, 256GB, 512GB
2. el güzel bir laptop arıyorum arkadaşım için.

Aranan özellikler:
IPS 1920x1080 ekran.
SSD (opsiyonel)
Ekran kartı.
8 RAM (mümkünse 12 - 16 )
Pil (mümkünse en azından 1 saat götürsün)

Yapılacak aktivite:
Valorant 60-120 FPS üstü oynatsa iyidir.
Kodlama yapılacak, mümkünse 4 çekirdek 8 thread bir işlemci, 2GHz üstü.

Sıfır arıyorduysan eğer yardımcı olabilirdim ancak 2. el için letgo, sahibinden vb. gibi sitelerden bakmanız daha mantıklı olacaktır.

Son düzenleme:
2. el güzel bir laptop arıyorum arkadaşım için.

Aranan özellikler:
IPS 1920x1080 ekran.
SSD (opsiyonel)
Ekran kartı.
8 RAM (mümkünse 12 - 16 )
Pil (mümkünse en azından 1 saat götürsün)

Yapılacak aktivite:
Valorant 60-120 FPS üstü oynatsa iyidir.
Kodlama yapılacak, mümkünse 4 çekirdek 8 thread bir işlemci, 2GHz üstü.
2. El önerisi yapmak istemiyorum çünkü çoğunda bir problem çıkma ihtimali azda olsa var. Ayrıca hepsi hemen hemen 2 yıla yakın kullanılmış modeller. Bence 2500 TL daha zorlayıp bunu almanız iyi olur. 1920X1080 IPS ekran kolay kolay bu fiyata bulunmuyor.

Üniversite öğrencisi değil misin? Vergi indiriminden sıfır bir şeyler baksana.
Dediğim özelliklerde bir şeyler varsa önerini bekliyorum. Piyasaya hakim değilim. fırsat ürünleri nelerdir bilmiyorum.

Dediğim özelliklerde bir şeyler varsa önerini bekliyorum. Piyasaya hakim değilim. Fırsat ürünleri nelerdir? Bilmiyorum.

Valorant test videosuna bakmak lazım. İstediğin kriterleri karşılıyor. Vergi indirimiyle kaça düşer bilmiyorum ama fiyatı düşmüş.

Valorant test videosuna bakmak lazım. İstediğin kriterleri karşılıyor. Vergi indirimiyle kaça düşer bilmiyorum ama fiyatı düşmüş.
Arttırılabilir RAM yuvası olabilir. Vaktiniz varsa biraz araştırma yapabilirsiniz. Lenovo'yu arıyarak bilgi almaya çalışın.

Grafik ayarlarıyla biraz oynayarak 60 FPS üstü rahat oynatacaktır. Siz yine de YouTube'da videoları izleyin. Cihazda 8GB RAM var. İzlediğiniz videoların 8GB olmasına dikkat edin. 16GB RAM li modellerde performans neredeyse 2 katına çıkıyor.

Arttırılabilir RAM yuvası olabilir. Vaktiniz varsa biraz araştırma yapabilirsiniz. Lenovo'yu arıyarak bilgi almaya çalışın.

6300₺ ye 5 5500U aldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı