7.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
7000

evex

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle. Bu önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde bilgisayar almayı düşünüyorum
144Hz'li monitör ve Ryzen 3 veya 5 işlemcili ve ortalama 16 GB 3000MHz RAM'li. Ekran kartında NVIDIA taraftarlı olduğumu belirtiyim. Yapabilen veya bulan bir arkadaş yardım ederse çok sevinirim.

Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 adet)
200 tl aştım.

Ne amaçla alacaksınız acaba 144 Hz istiyorsanız FPS oyunları içindir diye düşünüyorum, eğer CS:GO oynuyorsanız BenQ veya ASUS ek olarak tekrardan ufak bir tavsiye RAM'ler 3200 MHz olması çok daha iyi olacak.

Çoğunlukla FPS oyunları oynadığım için istiyorum bu arada yardım oldugunuz için çok teşekkür ederim.

Çoğunlukla FPS oyunları oynadığım için istiyorum bu arada yardım oldugunuz için çok teşekkür ederim.

Belki monitörü 2.el düşünebilirsiniz, PC parçalarına nazaran monitör 2.el daha rahat alınabilir 5 yıl 60 Hz 2 yıl 144 Hz şu an ise 280 Hz kullanmaktayım, ölü pikseli yoksa gidip kontrol edip bir sıkıntı görmezseniz ben monitörler de kolay kolay bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, ve önerdiğim marka 144 Hz'ler en azından 2500-3000 TL 7000 TL olan bütceye göre çok olabilir. Tanıdıklarım da var 2. el BenQ 144Hz satan, şimdiden alacağınız sistem hayırlı olsun.

Monitör için bu bütçe içinde 1500 ayırmıştım arkadaş 1200TL'ye bulmuş sağ olsun. Güzel dileklerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim.
Sizce bu sistem alınır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…