7.000 TL Monitörsüz sistem toplama

cihany7

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaşım adına açıyorum konuyu. Başlıkta belirttiğim gibi 7.000 TL tutarında Intel bir bilgisayar toplayacak.
Tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Bilgisayar oyun ve yayın ağırlıklı kullanılacak fakat tabii ki render da yapılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
En sevdiğim bütçe. Bir bakayım. Monitör var mı peki sizde?

Monitörüm var diyor ama bu sisteme yeni bir monitör gerekeceğini söylüyorum fakat dinlemiyor Siz monitörlü/monitörsüz tavsiye yaparsanız daha iyi olur.

Monitörüm var diyor ama bu sisteme yeni bir monitör gerekeceğini söylüyorum fakat dinlemiyor Siz monitörlü/monitörsüz tavsiye yaparsanız daha iyi olur.
Şimdi ekran kartını monitöre göre almak lazım. Yada monitörü ekran kartına. Şimdi ben GTX 1080Tİ eklicem, onda 720P monitör varsa buyur cenaze namazına.

Intel bir bilgisayar toplayacak.
Bilgisayar oyun ve yayın ağırlıklı kullanılacak fakat tabiki render da yapılır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel bir bilgisayar toplayacak. Bilgisayar oyun ve yayın ağırlıklı kullanılacak fakat tabiki render da yapılır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Intel bir bilgisayar toplayacak. Bilgisayar oyun ve yayın ağırlıklı kullanılacak fakat tabiki render da yapılır.

Konu kapatılabilir, eldeki pc yükseltilmiştir. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…