xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #1 Başlıkta gayet açık tek sorun sadece Vatan'dan alınabiliyor. (Arkadaşımın ailesi izin vermiyormuş internetten.) Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2020
Başlıkta gayet açık tek sorun sadece Vatan'dan alınabiliyor. (Arkadaşımın ailesi izin vermiyormuş internetten.) Önerilerinizi bekliyorum.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 10 Kasım 2020 #2 Silinen üye dedi: ...tek sorun sadece Vatan'dan alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ya of... Tam da toplamıştım.
Silinen üye dedi: ...tek sorun sadece Vatan'dan alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ya of... Tam da toplamıştım.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #3 INTEL I5 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUSXSOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu iyi bir tercih olabilir. Eğer Vatan'dan almayacak olsa varya... PCH'in yaptığı RTX 2060'lı sistem harika olurdu.
INTEL I5 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUSXSOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu iyi bir tercih olabilir. Eğer Vatan'dan almayacak olsa varya... PCH'in yaptığı RTX 2060'lı sistem harika olurdu.
solace Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #4 Ailesine korkak bir beta olmamalarını söylesin o zaman.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #5 PanzerTR dedi: Ya of... Tam da toplamıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yine atın bir şekilde ikna edebilirim. rasgelekullanici35 dedi: INTEL I5 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUSXSOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu iyi bir tercih olabilir. Eğer Vatan'dan almayacak olsa varya... Pch'in yaptığı RTX 2060'lı sistem harika olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yine de atın.
PanzerTR dedi: Ya of... Tam da toplamıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yine atın bir şekilde ikna edebilirim. rasgelekullanici35 dedi: INTEL I5 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUSXSOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu iyi bir tercih olabilir. Eğer Vatan'dan almayacak olsa varya... Pch'in yaptığı RTX 2060'lı sistem harika olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yine de atın.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Az önce izledim video Kasa fiyatı: 5680, kalan bütçe ile monitör, klavye vs. alırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Az önce izledim video Kasa fiyatı: 5680, kalan bütçe ile monitör, klavye vs. alırsınız.
solace Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #7 Monitör, mouse, klavye vs dahil mi değil mi?
Peyami Safa Femtopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 53 10 Kasım 2020 #8 Vatan'dan başka bir yerden alma imkanı hiç mi yok?
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #9 solace dedi: Monitör, mouse, klavye vs dahil mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece kasa hocam. Peyami Safa dedi: Vatan'dan başka bir yerden alma imkanı hiç mi yok? Genişletmek için tıkla... Hocam ikna etmeye çalışıcam, klavye, mouse ve monitör dahil değil. Siz önerilerinizi yapın ona sorarım
solace dedi: Monitör, mouse, klavye vs dahil mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece kasa hocam. Peyami Safa dedi: Vatan'dan başka bir yerden alma imkanı hiç mi yok? Genişletmek için tıkla... Hocam ikna etmeye çalışıcam, klavye, mouse ve monitör dahil değil. Siz önerilerinizi yapın ona sorarım
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #10 DjKedi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Az önce izledim video Kasa fiyatı: 5680, kalan bütçe ile monitör, klavye vs. alırsınız. Genişletmek için tıkla... O sistemi önermem.
DjKedi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Az önce izledim video Kasa fiyatı: 5680, kalan bütçe ile monitör, klavye vs. alırsınız. Genişletmek için tıkla... O sistemi önermem.