EREN SATAR
Kilopat
Forumda özelden yazma diye bir şey yok.Özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum siz yazabilir misiniz?
Forumda özelden yazma diye bir şey yok.Özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum siz yazabilir misiniz?
Sistemin sıfırı daha ucuz.Ürün oldukça iyi fiyata sunulmuş GTX 1650 ve i310100f var bu 4core 8 thread yani işini fazlasıyla görür ekran alıcaksan LG ultragear 24inç 144hz alırsın klavye mouse kulaklık bunlar senin tarzına keyfine isteğine kalmış onları sen bil
Şimdi gelirler 8 GB ram yetmez derler alakası yok dostum sen CS valorant oynuyorsan gayet yeterli sana ama ileride diğer oyunlara da gözün kayacaksa 400tl bi ram alırsın takarsın zor değilSSD de aynı şekilde
ELWIND-SILVER / INTEL i3-10100F / GAINWARD GTX 1650 GHOST 4GB / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Yani teker teker toplarsak.Sistemin sıfırı daha ucuz.
Teker teker toplarsın gtx1650 piyasada sıfıra kaç TL haberin yokSistemin sıfırı daha ucuz.
Yani teker teker toplarsak.
Teker teker toplarsın GTX1650 piyasada sıfıra kaç TL haberin yok![]()
Teker teker toplarsın gtx1650 piyasada sıfıra kaç TL haberin yoktoplanmış hazır sistemler en iyisidir ekran kartları fiyatları en az 1 yıl daha devam ediyor çip sorunları var o kadar dimi
Piyasadaki en ucuz 1650 kullanılıyor.![]()
GAINWARD GeForce GTX 1650 GHOST 4GB D6 GDDR5 128 Bit Ekran Kartı
www.gaming.gen.tr
Sıfır diyorum sana kardeşim çok bilmişlik yapma2600TL.
Ucuz olması onu kötü mü yapıyor biraz araştırın da gelin o sistem genel olarak ideal fiyatta o işlemci o ekran kartı sen zor bulursun
Sıfır diyorum sana kardeşim çok bilmişlik yapma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.