7.000 TL Sistem Tavsiyesi

iSynx

Hectopat
Aralık ayının ilk haftası kardeşime sistem alacağım fakat biraz yardıma ihtiyacım var. Sistem İtopya veya Vatan üzerinden alınacak. Normalde bütçe 6.000TL ama eğer ki oluşacak ufak tefek farklarla sistem performansı artacaksa maksimum bütçeye kadar çıkılabilir. Sistemin amacı Radyo-Televizyon okuyan kardeşimin ihtiyaçlarını karşılaması onun dışında da oyunlarda da yarı yolda bırakmaması. Bunların dışında bütçeye monitör dahil olmalı. Intel sistem toplamak istemiyorum açıklarından dolayı sizce bu konuda yanlış mı düşünüyorum? Önceliğim AMD-NVIDIA sistemidir.HDD elimde var fazladan onun yerine SSD'yi arttırmak mantıklı gibi. Kafamı karıştıran asıl konuysa monitör panali hangisi olmalı? VA panelin renkleri daha doyurucu ve siyahı daha güzel ama IPS öneriyorlar onda da parlaklık olayı can sıkıcı.

Şimdiden teşekkürler
Anladığım kadarıyla bilgili kimse yok

Son düzenleme:

Bu parçalar 3459 TL yapıyor. Rog Strix 2060 internet sitesinde kalmamış, mağazadan alacağını farz edersek (senin bulunduğun şehirdeki mağazada olduğunu farz edelim) o da 2447 TL.

Toplam 5900 TL yaptı. Monitör olarak 999 TL'ye AOC 24" 24G2U önerirdim ama o fiyata stoklar bitmiş İtopya'da. Alternatif bir şeyler düşünebilir ya da biraz bekleyebilirsiniz monitör için.

Teşekkürler hocam

Erkan kartı olarak 2060 mı yoksa 5700 mü almam daha iyi olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…