7.000 TL sistem toplama

o kasaya yorumlarda işlemci degiştirilmesi lazim demişler kasa 7k'ydi galiba uzerine az koysak ne işlemciyle daha iyi oluyor?
3600 var zaten o da güzel olur ama monitör paran kalmaz diye bir şey diyemedim.

Önceliğin RAM olsa daha mantıklı ama. İşlemci seni üzmez.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    18,4 KB · Görüntüleme: 41
zaten ozellestire girince ram arttir disk arttir falan derken baya firliyor yine neyse alirsak o halinde alalim madem tesekkurler yardimin için
RAM eklemesini de bütçen olunca yaparsın kasma o kadar. Şöyle de bir şey var arada indirim vs oluyor güzel sistemler denk geliyor buraya daha sık uğrarsan şansına güzel şeyler düşebilir. Ama illa almam lazım dersen de
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
işlemci o kadar da dert edilecek kadar 3600'den kötü değil ama RAM önemli. Hayırlısı olsun hakkında İyi günler.

Sadece Witcher 3 ise fazla bile bütçe.

Sadece Witcher 3 ise fazla bile bütçe.
esasen kardeşime aliyoruz kucuk cocuk oynayacagi oyun loldür valoranttir falan. ben uniye gitmeden bi witcher, ac odysey falan oynarim diye o ayarda toplamak istiyorum. varsa daha ucuza kapatabilecegimiz sistem onerin beklerim dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…