Hokkabas Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 190 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:46 #11 hepsiburada yan monitör için iyi bir tercih. Arda Türkcü dedi: 0.5 ms ile 1 ms arasında gözle görülür bir fark olmaz diye tahmin ediyorum doğru mu? Genişletmek için tıkla... Anlamazsınız bile.
hepsiburada yan monitör için iyi bir tercih. Arda Türkcü dedi: 0.5 ms ile 1 ms arasında gözle görülür bir fark olmaz diye tahmin ediyorum doğru mu? Genişletmek için tıkla... Anlamazsınız bile.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.250 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:46 #12 Arda Türkcü dedi: Güzelmiş teşekkürler, pek anlamıyorum monitör işinden 0.5 ms ile 1 ms arasında gözle görülür bi fark olmaz diye tahmin ediyorum doğru mu ? Genişletmek için tıkla... Bu monitorlerin hicbirisi 0.5 veya 1 ms degil. Hepsi ortalamada 4-5 ms veriyorlar. Attığım KTC'yi aldıktan sonra Overdrive modunu Advanced olarak ayarla.
Arda Türkcü dedi: Güzelmiş teşekkürler, pek anlamıyorum monitör işinden 0.5 ms ile 1 ms arasında gözle görülür bi fark olmaz diye tahmin ediyorum doğru mu ? Genişletmek için tıkla... Bu monitorlerin hicbirisi 0.5 veya 1 ms degil. Hepsi ortalamada 4-5 ms veriyorlar. Attığım KTC'yi aldıktan sonra Overdrive modunu Advanced olarak ayarla.