Ekipmanlardan bir süre sonra soğursun 2-3 arasına al geç bence.Bütçe belirttiğim gibi. Bilgisayarı akşam iş sonrası takılmak, oyun oynamak için kullanıyorum. Bu bütçeye kadar çıkmak mantıklı mı bilmiyorum fakat parayı ekipmanlarıma harcamayı seviyorum diyebilirim. Boyutu pek önemli değil her türlü kullanırım. Switchlerinin ve klavyenin genel olarak kaliteli olması yeterli ama ilk görüşte premium hissi vermesini isterim. Önerileriniz için teşekkürler.
Chilkey ND75. Aktif kullanıyorum mükemmel ürün.Bütçe belirttiğim gibi. Bilgisayarı akşam iş sonrası takılmak, oyun oynamak için kullanıyorum. Bu bütçeye kadar çıkmak mantıklı mı bilmiyorum fakat parayı ekipmanlarıma harcamayı seviyorum diyebilirim. Boyutu pek önemli değil her türlü kullanırım. Switchlerinin ve klavyenin genel olarak kaliteli olması yeterli ama ilk görüşte premium hissi vermesini isterim. Önerileriniz için teşekkürler.
Kişisel mesela. Herkes soğmuyabiliyor.Ekipmanlardan bir süre sonra soğursun 2-3 arasına al geç bence.
Güzel gözüküyor hocam 1.2mm PCB ile 1.6'nın farkı nedir acaba?Chilkey ND75. Aktif kullanıyorum mükemmel ürün.
1.6 daha tok ben 1.6 aldım ama aşırı fark yok.Güzel gözüküyor hocam 1.2mm PCB ile 1.6'nın farkı nedir acaba?
Kişisel mesela. Herkes soğmuyabiliyor.
Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com VARMILO Minilo75 HE Siyah Mekanik Gaming Klavye
Minilo75 HE, aklınıza gelebilecek en karmaşık manevraları bile sinir sisteminizin bir uzantısı gibi sorunsuz ve zahmetsizce halledebilir.www.gaming.gen.tr ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kişisel mesela. Herkes soğmuyabiliyor.
Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com VARMILO Minilo75 HE Siyah Mekanik Gaming Klavye
Minilo75 HE, aklınıza gelebilecek en karmaşık manevraları bile sinir sisteminizin bir uzantısı gibi sorunsuz ve zahmetsizce halledebilir.www.gaming.gen.tr ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Neden sordunuz merak ediyorum?Kaç yaşındasın?
1.6 daha tok ben 1.6 aldım ama aşırı fark yok.