7.000 TL'ye klavye önerisi

Sahi şarj durumuna nereden bakıyorsunuz ve %100 şarj olması için kaç saat yeterli?
Görünüyor ekranda kombinasyonlar ile ekrandan bakıyorsunuz. Tam süresini bilmiyorum ama hızlı.

20 yim ekipmanlara bu kadar para harcamamaya karar verdim soğudum zaten artık oyundan bilgisayardan vs ekipman da basit geliyor gözüme eski hevesim yok.
Ben soğumadım ve senden büyüğüm hala kazanıp kazanıp pcye para veriyorum. Bu durum tartışılmaz kişisel bir durumdur.

Teşekkürler son sorumla kapatmak istiyorum. Bir daha seçme şansınız olsa F75'i mi seçerdiniz yoksa ND75'i mi?
Tekrar ND75 alırdım rengi ve duruşundan dolayı.

Teşekkürler. Yani artık kişisel seçime düştü F75 ve ND75 arasında. ND75 batarya farkından dolayı biraz beni korkutuyor fakat gözüme daha güzel geldi. F75 de görünüş açısından beni cazip etmedi. Biraz daha düşünüp seçim yapacağım sanırım. Siz de arada kaldınız mı yoksa direkt ND75 mi aldınız hocam ve bataryayı dert ettiğiniz oluyor mu?
F75'in uzay grisi versiyonunda, ekran görüntüsünde görünen mor keycaplar yerine gri keycaplar ve başka keycaplar da kutu içinden çıkıyor, tamamen gri/beyaz çift tondan oluşan bir klavye görüntüsü elde edebiliyorsunuz.
26 gündür kullanıyorum, o günden beri bitmedi şarjı, 2.4ghz modda rgbsiz günde aktif olarak 2-3 saat kullanımım oluyor.

F75'in uzay grisi versiyonunda, ekran görüntüsünde görünen mor keycaplar yerine gri keycaplar ve başka keycaplar da kutu içinden çıkıyor, tamamen gri/beyaz çift tondan oluşan bir klavye görüntüsü elde edebiliyorsunuz.
26 gündür kullanıyorum, o günden beri bitmedi şarjı, 2.4GHz modda RGB'siz günde aktif olarak 2-3 saat kullanımım oluyor.

Bataryası gerçekten çok cazip duruyor ama ben de ND75 alacağım gibi umarım pişman olmam 😅

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı
09:05:00