7.000 TL'ye mikrofon önerisi

ZeroCharisma

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
special edition 6700xt 12gb ryzen 5 5500 2x8 g.skill a.s ram
asus tuf gaming b450 pro ll rgb 750w+80gold 280hz Monitor
Selamlar. Kardeşim YouTube üzerinde bir kanalda seslendirmen/oyuncu olarak oynamakta. Doğal olarak kendisine iyi bir mikrofon lazım araştırmalarıma göre 5-7k arasında bir mikrofon yeterli olacaktır. Aklımda Fifine A9 modeli var USB üzerinden kullanacağım ve mümkünse standlı olmasını istiyorum. Fifine A9 modeli dışında önerebileceğiniz model var mıdır? Maono pd200/400x arası da oldukça öneriliyor ama Türkiye'de pek konuşan bulamadım. En yakın zamanda almam gerekiyor ilginiz için teşekkürler.

A9 zaten gayet güzel seçim iyi seçim yapmışsın.

A9 zaten gayet güzel seçim iyi seçim yapmışsın.

Teşekkürler sadece Fifine'nin çok fazla modeli var acaba aynı kalitede olup daha ucuz fiyatta olanı var mıdır diye de merak etmistim.

Fiyatını hak ettiğini asla düşünmüyorum.

Benim de çok kafam karıştı kimisi A9'dan daha iyi oldugunu söylüyor kimisi ise arada fark olmadıgını A9'un fazlasıyla yeterli oldugunu söylüyor bazı kesim ise maono markasına yönelirdim diyor 1 gündür araştırıyorum ve şimdiden kafam çorba oldu.

Takılma fazla, güzel uygulamalar var sesi stüdyo kaydına çeviriyor resmen. Bütçene uygun kullanışlı olanı al geç.

Takılma fazla, güzel uygulamalar var sesi stüdyo kaydına çeviriyor resmen. Bütçene uygun kullanışlı olanı al geç.

Tamamdır büyük ihtimalle Fifine AM8t modelini alacağım hem standlı hem bayağı kaliteliymiş fiyatta daha uygun geldi.

Ay sonuna kadar önerilere açığım bu arada. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…