7.000 TL'ye video kamera önerisi

Peki video çekmek için fotoğraf makinesi önerebilir misiniz? Bir de mesela bu nasıldır Amazon.com.tr

Markasız bir şey, iş görmez. İyi cep telefonlarına bile yaklaşamaz.
Ucuz yollu XT 200 var dediğim gibi.

10 senelik, bir tanesi 13 senelik kameralar önermişsin. Zaten daha önce de bu konuda söyledim, son kullanıcıya yönelik ürünler değiller. Reklam/düğün tarzı çekimler için, bu işten para kazanan adam alır.

Profesyonel olmayan, kamerayla ekmeğini çıkarmayacak adama ne diye 10 senelik kamera öneriyorsun? Kaldı ki tecrübem yok diyor, bunları çözemez de.

10 senelik, bir tanesi 13 senelik kameralar önermişsin. Zaten daha önce de bu konuda söyledim, son kullanıcıya yönelik ürünler değiller. Reklam/düğün tarzı çekimler için, bu işten para kazanan adam alır.

Profesyonel olmayan, kamerayla ekmeğini çıkarmayacak adama ne diye 10 senelik kamera öneriyorsun? Kaldı ki tecrübem yok diyor, bunları çözemez de.
Kardeşim iyi misin? Bu fiyata video kamera yok demişim zaten. Video çeken herhangi bir kamera için min. 20k bütçe lazım demişim. Öner demişsin, önermişim. Ben daha çıkalı 1 2 ay olmuş cillop gibi kamera önereceğim diye bişey dedim mi? Ben yeni başlayan birine profesyonel çekim yapacağı bir kamera önereceğim dedim mi? Adam daha önce hiç kamera kullanmadım yatay ve dikey çekimler yapacağım max 7k bütçe demiş. Ben demişim o fiyata kamera yok. Video kamera için min 20k lazım. Öner dedin 20kya çekim yapan kamera bunları önerdim. Burası bir forumdur. Siz kameralar hakkında daha çok şey biliyor olabilirsiniz. Madem siz daha bilgilisiniz. Benim yanlışımı doğru bir dille düzeltmek yerine, kamerayla ekmeğini çıkarmayacak adama ne diye 10 senelik kamera öneriyorsun? Diye üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Adam zaten profesyonel değil. Ekmeğini bundan çıkarmıyor. Ekmeğini bundan çıkaran biri zaten 10 senelik kamerayla ne çekecek bana bunu söyler misin?

Hocam XT 200 2. el benim bulunduğum ilde yok hem de benim bütçemin çok üstüne. Daha uyguna bildiğiniz var mı?

Hocam XT 200 2. el benim bulunduğum ilde yok hem de benim bütçemin çok üstüne. Daha uyguna bildiğiniz var mı?

XT 100 de olabilir.

Lens vs. uğraşmak istemem dersen de Sony ZV1 iyi cihaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı