7.1 Destekli Kulaklık Önerisi

esador

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: MSI RTX 4070 SUPER 12G GAMING X SLIM WHITE
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, Bellek: Patriot Viper 6000Mhz CL30 2x16GB DDR5
MOBO:: Asus Prime B650M-K
SSD: Kingston NV3 1TB HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Kasa: Rajintek Paean C7
PSU: Gigabyte P750GM 80+ Gold
Monitör: Dell Alienware AW2724HF 360Hz
Klavye: ASUS RA05 TUF GAMING K3 Red Switch
Fare: Razer Basilisk X HyperSpeed
Kulaklık: HyperX Cloud Core Wireless DTS
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
7.1 destekli sağlam bir firmadan kulaklık almayı düşünüyorum fakat bütçem çok çok açık değil. Biraz araştırmam sonucu Steelseries Arctis 3 2019 Edition(369₺), Corsair HS60(397,60₺) ve MSI DS502(414,19₺) kulaklıkları arasında kaldım. RGB falan önemli değil, yeri geldiğinde 10-12 saat kadar bilgisayarda kalabiliyorum, bu yüzden konforda önemli. Genellikle Rust oynuyorum ve bu oyunda ses kasma olayı çok önemli bir yere sahip oluyor. Fiyatlar bulabildiğim taban fiyatlar. Yani maksimum 400₺ bandına çıkabilirim. Bu kulaklıkları kullanan veya çevresinde kullanan biri varsa görüşlerini ve önerilerini paylaşırsa sevinirim. Ve ayrıca bir sorum daha olacak, Steelseries Arctis 3 ve 2019 Edition arasında bir fark var mıdır? Veya 400₺ bandında bu modeller haricinde bir öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim. İlginize şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben arctis 3 önerebilirim. Hafifliği ve rahatlığı ile beğeninizi kazanacak. Ama sesinin az olduğu yönünde yorumlar var. Ben bu sorunu VoiceMeeter adlı uygulama ile çözdüm. Şuan gayet iyi ses kasabiliyorum. Diğer kulaklıkları kullanmadığım için bilemeyeceğim. :)

Yerinizde olsam kesinlikle para biriktirir veya 2. el HyperX Cloud 2 alırım. Mükemmel bir kulaklık.
Fiyatı bütçeyi çok aşıyor, açıkçası doğum günü hediyesi olarak alınacak bana dolayısıyla parasını istemeyip biriktirip üzerine koyup almak vs. biraz abest olur. Şu an için 650-700₺ hediyeyi alacak kişiyi çok zorlar. İkinci elide tercih etmemeye çalışıyorum, elden teslim almak biraz problem oluyor ilanlar il dışından olduğundan ve nakit gerektiğinden. Yoksa dediğiniz gibi çok güzel bir kulaklık olduğunu biliyorum fakat imkanlar dahilinde şu an için pek mümkün değil. Bana Corsair daha yakın gibi duruyor söylediğim bu 3 model arasında, steelseries 3'ün de sanırım yazılımla alakalı birkaç problemi varmış. Çoğu kullanan kişi en az arctis 5 alın diyorlar, bu yüzden biraz uzaklaştım arctis 3'ten.

Son düzenleme:
Fiyatı bütçeyi çok aşıyor, açıkçası doğum günü hediyesi olarak alınacak bana dolayısıyla parasını istemeyip biriktirip üzerine koyup almak vs. biraz abest olur. Şu an için 650-700₺ hediyeyi alacak kişiyi çok zorlar. İkinci elide tercih etmemeye çalışıyorum, elden teslim almak biraz problem oluyor ilanlar il dışından olduğundan ve nakit gerektiğinden. Yoksa dediğiniz gibi çok güzel bir kulaklık olduğunu biliyorum fakat imkanlar dahilinde şu an için pek mümkün değil. Bana Corsair daha yakın gibi duruyor söylediğim bu 3 model arasında, steelseries 3'ün de sanırım yazılımla alakalı birkaç problemi varmış. Çoğu kullanan kişi en az arctis 5 alın diyorlar, bu yüzden biraz uzaklaştım arctis 3'ten.
Siz bilirsiniz. Arctis 3 tavsiye ederim.

corsairde de dip ses sorunu olduğunu okudum doğru mu bilmiyorum bende o fiyat bandında bir kulaklık arıyorum asus tuf h5 buldum hiç bakma şansınız oldu mu
Mikrofonu hakkında olumsuz yoruma çok rastgeldim dolayısıyla eledim onu.

bu fiyat bandında alacağın her kulaklığın eksi bir yönü olacaktır. Bende kulaklık alacağım, 1 aya yakındır araştırıyorum. Arctis serisi benimde aklımda vardı.

Arctis3'ün eksileri, ses seviyesi az geliyor, ve müzik kalitesi kötü. Yazılım desteği de yok.artcis 5 de yazılım desteği olduğu için arctis 5 alın diyorlar aslında pek bir farkları yok. Sadece oyun için değilde film izlerken de müzik dinlerken de kullanırım diyorsan arctis 3 seni üzebilir.

Bu fiyat bandında yapılacak en mantıklı seçim hs60 gibi duruyor. malzeme kalitesi iyi, ses kalitesi olarak sizi üzmez ve yazılım desteği mevcut. ancak eksi yönleri, kronik olarak hafif dipses sorunu var, ve mikrofonu gerçekten kötü.

Birde biraz daha çıkarım diyorsanız, hyperx cloud silver'a bakabilirsiniz. İndirimde 450 tl civarında satılıyor olması lazım.kullanmadım ve araştırmadım, ama cloud2 ye yakın performans verir diye düşünüyorum.

aklınızdaki kulaklıkların inceleme videolarını izleyerek fikir edinebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı