7.1 Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık Tavsiyesi

Luciferss

Kilopat
Aklımda Arctis 7 var ama memnun olmayan ve 7.1 olarak hiç iyi olmadığını söyleyenler gördüm. Ondan böyle bir konu açma gereksinimi duydum. 7.1 böyle aşırı iyi mükemmel olmak zorunda değil. Ortalama seviyede olsa yeter. Mikrofon da aynı şekilde, çok üst düzey aramıyorum. Sadece arkadaşlarla konuşurken kullanacağım. Aradığım tek önemli özellik kulağıma taktığım zaman dışarıdan gelen çocuk gürültüsünü kesmesi. Zemine yakın yaşadığım için oyun oynayan çocuk sesinden kafayı yemek üzereyim.

Arctis serisi yalıtım konusunda çok iyi değil. Deri padleriyle nasıl olur bilmiyorum ama ekstra masraf çıkartır size de yine. Direk deri padle gelen modelleri almanıız öneririm veya Arctis 7 alıp deri padlerini satın alıp kullanırsınız. Ben de Arctis serisi kullanıyorum ve çok menmunum. Hem rahatlık hem performans hem de chatmix denen şey çok işe yarar bişey. O iyi değil diyenler gerçek 7.1 kulaklık performansı bekliyorlar galiba. Ben hiçbir sorun yaşamadım çok memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis serisi yalıtım konusunda çok iyi değil. Deri padleriyle nasıl olur bilmiyorum ama ekstra masraf çıkartız sizede yine. Direk deri padle gelen modelleri almanıız öneririm veya arctis 7 alıp deri padlerini satın alıp kullanırsınız. Bende arctis serisi kullanıyorum ve çok menmunum. Hem rahatlık hem performans hemde chatmix denen şey çok işe yarar bişey. O iyi değil diyenler gerçek 7.1 kulaklık performansı bekliyorlar galiba. Ben hiç bi sorun yaşamadım çok memnunum.
Deri padle gelen modeller hangilerk peki pro serisi mi?

Hocam bildiğim kadarıyla Arctis'ler hep kumaş padle geliyor. Sebebi de deriye göre daha rahat olması. Ama ses yalıtımı sebebiyle deri sevenlere deri padleri de satışa çıkarılmış. Garanti firmasından veya Steelseries'in internet sitesinden temin edebiliyorsunuz diye biliyorum. Ama deri aklınızda bulunsun terletiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı