7.1 Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık Tavsiyesi

Asus ROG Strix Fusion 300 LED 7.1 1500 TL, Kingston Hyperx Cloud Flight 1000 TL civarı alınabilir.

Son düzenleme:
Asus ROG Strix Fusion 300 LED 7.1 1500 TL, Kingston Hyperx Cloud Flight 1000 TL civarı alınabilir.
Yanlış fiyat belirtiyorsun dostum. Fusion 300 700TL, Fusion 500 1200TL, Cloud Flight 900 civarı ancak bu modellerden de iyi olduğunu düşündüğüm Asus ROG Delta 7.1 1300TL fiyat bandında bence şuanda fiyatına değecek bir kulaklık çünkü kulaklık içerisinde 20 - 10KHz , 10KHz - 20KHz , 20KHz - 30KHz , 30KHz - 40KHz 4 olmak üzere DAC mevcut ve size sunacağı ses ayrıntısını düşünün.. Testlerini ve yabancı forumlarda incelemeleriyle beraber yorumları da okudum. Herkes çok iyi olduğunu hem oyunda hem de müzik, film gibi diğer olanaklarda üst düzey performans veriyor. Şahsen o kadar araştırmalarım sonunda bu kulaklığı almaya karar kıldım. Sende bir bak derim.

Doğru bilgi için teşekkürler, İnternet de gezinen yanlış ve yüksek fiyatlara aldana biliyoruz.
Gönül isterdi ki Steelseries Arctis Pro Wireless alalım.

Asus ROG Delta 7.1 'e baktım ama bu kulaklık kablolu bana kablosuz lazım.Kablosuz olsa direk alırdım ama dediğim gibi kablolu.
Sanırım Arctis 7 hala en iyi seçenek benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus ROG Delta 7.1 'e baktım ama bu kulaklık kablolu bana kablosuz lazım.Kablosuz olsa direk alırdım ama dediğim gibi kablolu.
Sanırım Arctis 7 hala en iyi seçenek benim için.
Günümüzdeki çoğu kulaklık çıkış fiyatının çok üstünde olduğu için pek seçenek sunamayacağım ama kablosuz eskiden çıkmış olan ve hala içimde kalmış Steelseries Siberia 800 var. İlk çıktığında 1000TL civarındaydı. Şuan da o fiyata bulabilirsin ancak eski teknoloji diyipte vazgeçebilirsin. Türkçe çok az yorum görüp hep ingilizce incelemeler mevcut ama bir bakın derim. Kablosuz kulaklık dediğinizde rahatlık vardır ama emin olun o kadar geliştirilmedi firmalar tarafından yani internete sırf kablo olmasın diye WIFI üzerinden bağlanır mıydınız? Kablo gibi net alabilecek bir hız varken. Böyle düşünerek belki de kablosuz olayını tekrardan düşünebilirsiniz. Hem şarj bitince zaten kablo takacaksın. Piyasa da sadece kablosuz bir şekilde şarj sıkıntısı çekmeyeceğiniz model de Siberia 800'dür. Çünkü 2 batarya ile geliyor ve 1' i şarj olurken diğerini kullanıyorsunuz ve şarj olayıda kendi DAC kontrolcüsünde CD takar gibi takıp şarj ediyorsunuz. Bu model harici her türlü kabloya muhtaç olacaksın. Bir daha düşün derim.

Haklısın biliyorum ama benim kafamdaki şey şu benim tvim ve pcim aynı odada pcden tvye görüntüyü yansıtıp netflix yada arada sırada oyun oynarkende kullanabileceğim bir kulaklık lazım.Koltuk ve tv arasındada baya mesafe var yani kablolu önerdiğiniz kulaklığı bu açıdan kullanamam.

Cloud Flight o zaman. Bir ara oda listemdeydi ki ROG Delta'nın fiyatını böyle gördükten sonra değişti.

O zaman kablolu bir kulaklık alın hem rgb side olur. Kalan parayada bluedio t5 veya t6 alın hem tv de kullanırısınız hem dışarda. Şarjıda baya gidiyor ses kaliteside güzel.

O zaman kablolu bir kulaklık alın hem rgb side olur. Kalan parayada bluedio t5 veya t6 alın hem tv de kullanırısınız hem dışarda. Şarjıda baya gidiyor ses kaliteside güzel.
Mantıklı aslında ROG Delta alıp onu pc'de kullanırım tv içinde ayrı kablosuz bir kulaklık sevdim bu fikri tamamdır ROG Delta alacağım inceleme videolarına da baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…