B BLACKWATER44 Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #11 Burak Karabal dedi: Olabilir bu arada HyperX Cloud 2 Stinger Wireless 2950 TL Amazon Prime da bu da güzel bir kulaklık. Kablosuz şart değilse HyperX Cloud 3 kablolu daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Kablosuz bildiğiniz daha fazla modelleri yazabilir misiniz kablosuz olsun istiyorum daha çok koltukta olacağım sandalye yoruyor çok
Burak Karabal dedi: Olabilir bu arada HyperX Cloud 2 Stinger Wireless 2950 TL Amazon Prime da bu da güzel bir kulaklık. Kablosuz şart değilse HyperX Cloud 3 kablolu daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Kablosuz bildiğiniz daha fazla modelleri yazabilir misiniz kablosuz olsun istiyorum daha çok koltukta olacağım sandalye yoruyor çok
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.360 Çözümler 57 19 Kasım 2024 #12 BLACKWATER44 dedi: Kablosuz bildiğiniz daha fazla modelleri yazabilir misiniz kablosuz olsun istiyorum daha çok koltukta olacağım sandalye yoruyor çok. Genişletmek için tıkla... Corsair veya HyperX 2 Cloud Stinger almak mantıklı gibi başka gözüme iyi gelen olmadı.
BLACKWATER44 dedi: Kablosuz bildiğiniz daha fazla modelleri yazabilir misiniz kablosuz olsun istiyorum daha çok koltukta olacağım sandalye yoruyor çok. Genişletmek için tıkla... Corsair veya HyperX 2 Cloud Stinger almak mantıklı gibi başka gözüme iyi gelen olmadı.
B BLACKWATER44 Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #13 Burak Karabal dedi: Corsair veya HyperX 2 Cloud Stinger almak mantıklı gibi başka gözüme iyi gelen olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu modeller küçük gibi kafam büyük Burak Karabal dedi: Corsair veya HyperX 2 Cloud Stinger almak mantıklı gibi başka gözüme iyi gelen olmadı. Genişletmek için tıkla... Havit gamenote hm2039 aldım aşırı küçük iade edeceğim elimde şuan
Burak Karabal dedi: Corsair veya HyperX 2 Cloud Stinger almak mantıklı gibi başka gözüme iyi gelen olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu modeller küçük gibi kafam büyük Burak Karabal dedi: Corsair veya HyperX 2 Cloud Stinger almak mantıklı gibi başka gözüme iyi gelen olmadı. Genişletmek için tıkla... Havit gamenote hm2039 aldım aşırı küçük iade edeceğim elimde şuan
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.360 Çözümler 57 19 Kasım 2024 #14 @BLACKWATER44 keşke almasaydınız. Pek tutulan bir model değil.