xmorwen Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 19 4 Mayıs 2020 #11 elbeziHANDAN dedi: 3 senedir SteelSeries Arctis 5 kullandım, geçen ay bozuldu. Razer kraken tournament edition aldım çok daha rahat geldi. Ve ayrıca ses kalitesi çok daha iyi Genişletmek için tıkla... Kulaklığa 450 liradan fazla vermek istemiyorum. Sisteme 10500 lira harcadım daha fazla harcamak koyuyor. Silinen üye dedi: Electra V2 ve Kraken X Lite çöp. Geriye Arctis3 ve H3 ikilisi kalıyor. Aceleniz yoksa indirimler ile birlikte GSP 300 alınmalı. Genişletmek için tıkla... Electra v2 ve Kraken X Lite modelini denediniz mi? Yoksa başka birisinden mi duydunuz?
elbeziHANDAN dedi: 3 senedir SteelSeries Arctis 5 kullandım, geçen ay bozuldu. Razer kraken tournament edition aldım çok daha rahat geldi. Ve ayrıca ses kalitesi çok daha iyi Genişletmek için tıkla... Kulaklığa 450 liradan fazla vermek istemiyorum. Sisteme 10500 lira harcadım daha fazla harcamak koyuyor. Silinen üye dedi: Electra V2 ve Kraken X Lite çöp. Geriye Arctis3 ve H3 ikilisi kalıyor. Aceleniz yoksa indirimler ile birlikte GSP 300 alınmalı. Genişletmek için tıkla... Electra v2 ve Kraken X Lite modelini denediniz mi? Yoksa başka birisinden mi duydunuz?
ALDACI Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 115 12 Mayıs 2020 #12 Razer tiamat 2.2 V2 şu an İtopya'da 435TL Electra V2 arasında kaldım önerisi olan var mı?