7.1 kulaklık önerisi

Utku23

Kilopat
Arkadaşlar X-titan, Gamepower luna, James Donkey 710, Gamepower medusa Rainbow arasında kaldım bu 4 kulaklık dışı kulaklık önermeyin bütçem yok. Açıkcası ben 710A daha yakınım fakat bütçe olmaz ise Rampage X-titan almayı düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir acaba?

Önerim yok ama acil değilse iyi markaların ara sıra indirimleri olabiliyor. Mesela Cloud Stinger gibi kulaklıklar alınabilir seviyelere düşebiliyor.

Bu arada şu ürünü yeni görüyorum.

Birkaç gün önce Anker Soundcore Life Q10 kablosuz kulaklığını aldım. Fiyat performansı gerçekten çok iyi. Ama oyuncu kulaklığı değil. Gerçi oyunlarda kullanmadım :) Anker markasını duymuştum ama herhangi bir ürününü almamıştım. Aldığım kulaklığı beğendim.

Anker SoundCore Strike kulaklığı da kalitesiz markalara göre daha iyi olabilir. Kullanmadan yorum yapamam tabi.

Yine de acil değilse bütçe de 300 civarı ise oyuncu kulaklığı olarak daha bilindik markalara yönelmek daha iyi olacaktır. Ama o seviyelere çıkmak mümkün değilse tabi seçim yapmak daha zorlaşıyor .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı