Arkadaşlar Samsung Note 9 telefonum var. Oyunlarda daha iyi performans için (PUBG Mobile) kulaklık almak istiyorum. Bu konuda 7.1 kulaklıklar ön planda. Fakat bulduğum tüm kulaklıklar PC için.
PC Gaming kulaklıkları telefonda kullanılabilir mi? Kullanılırsa aynı performansı verir mi? ( Type-C girişi var. Özellikle USB'li kulaklıklar bu yöntemle bağlanılabilir mi?
İyi randıman vermez derseniz önerebileceğiniz bir şey var mı?
Kullanabilirsin, lakin kaliteli Type C dönüştürücü alman lazım ve dönüştürücü performansları her zaman önemlidir, dandik dönüştürücüler kalite kaybı yaşatır.
Kullanabilirsin, lakin kaliteli Type C dönüştürücü alman lazım ve dönüştürücü performansları her zaman önemlidir, dandik dönüştürücüler kalite kaybı yaşatır.
Type c yi usb ye dönüştüren samsungun orijinal dönüştürücüsü var. Buna direkt bağlasam 7.1 li kulaklığı sorunsuz çalışır mı? Ses kartı vs tam anlamıyorum bu işlerden. Telefonun ses kartı destekler mi
Konu benim de gündemimde. Cevabı bulamadım. Sanal 7.1 ler PC programıyla aktifleşiyor. 1 tane fiziksel 7.1 kulaklık gördüm sadece
Logitech g332 aldım. İpad 9. Nesil için 1 saat kullandım. Orijinal kablolu kulaklık ile kıyaslandığında orijinal kulaklıkla daha iyi performans aldım. İade ettim Logitech i