7.1 Ses kalitesi için gerekenler ?

izzet68

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar

Bir çok arastirma yaptim, oyuncu kulaklik testlerini izledim. Hyper x 2 karar vermistimki recep abi diyince 7.1 ses sanal olarak olusturuluyor orada iyice kafam karisti.Ses sistemlerinden hic anlamam bugun kulaklik almaya karar verdim biraz arastirma yapinca ne kadar cahil oldugumu farkettim : )
Fazla uzatmadan oyun oynarken gercek bir 7.1 ses kalitesi istiyorum. Sistemimdeki anakart msi z97 gaming 7 audio bost 2 ozelligi var bir kulaklik alsam 7.1 destekli yeterli olurmu yoksa ayri ses karti gerekir mi?
500 tl butcem var ne onerirsiniz arkadaslar.Kulaklik olarakta tavsiyelerinize ihtiyacim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklıkta surround faydasızdır hatta zarardır. Stereo kulaklıklar zaten istediğin ses pozisyonunu verecektir. Ses olarak ve kulaklık olarak nasıl bir şey istediğini "uzunca" ve "detaylı" bir şekilde yazarsan öneride bulunabilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı