7.1 Surround Kalitesi

Bende Razer Kraken Pro var ben Razer Surround kullanıyorum .

Rahatlık ve yalıtım modelden modele göre değişir. Mikrofon olarak masanda yer olmayabilir. Kulaklığın dış kapağına takılan mikrofonlar da pahalı oluyor zaten. Oyuncu kulaklıklarının artısı oyun için 7.1 ses desteği ve mikrofon. Onun haricinde bana kalırsa da diğer üretilen kulaklıklardan farkı yok.

Kişinin ihtiyacına göre değişir. Ama mikrofon önemli değilse de oyuncu sınıfına girmeyen kulaklıklar bence tercih edilmeli.

Evet 5 Euro'ya sesinizi uçak motorunun içindeymiş gibi veren mikrofonlar var.

Rahatlık, ses yalıtımı, iyi bir mikrofon önemli.

Sizin gibi bilmeden, denemeden fikir beyan eden ve kendi tercihinin en iyisi olduğunu direten insanlar internet ortamında hep var olmuştur.

5 euroluk Zalman Zm-mic1 mikrofonunu ve Philips SHP 9500 kulaklığını kullanıyorum. Burada bahsedilen gaming kulaklıkları kullanan birçok arkadaşla rekabetçi maçlara giriyoruz. Hepsi benden kat kat daha yetenekli olmalarına ve aralarında hep sonuncu olmama rağmen bazı killeri nasıl aldığımı sorguluyorlar. Aldığım ses sayesinde hep doğru zamanda çıkıyorum-kaçıyorum ve saklanıyorum çünkü. Mikrofon ise tek kelimeyle sorunsuz ve iyi.

Üzerinde logitech, steelseries vs yazdığı için güvenip o dandik kulaklıkları alan arkadaşlar gaming kulaklık aldatmacası türk sitelerde de yayıldığında anlayacaklar. Reddit, head-fi vs takip edenler birkaç öneri isteyip gelen tavsiyeleri görebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…