Sosyal'de düşük bütçeli 7.1 sanal çevresel ses özellikli kulaklıkların stereo kulaklıklardan pek bir farklı olmadığını belirten arkadaşlar gördüm. Cidden kulaklık 7.1 true Surround sound olmadıktan sonra o çevresel hissiyatı vermez mi? Yorumlarınızı bekliyorum.
Gerçek 7.1 işe yarasaydı tüm firmalar parayı o kısma gömüp tepe modeline koyardı. Çok küçük bir alan 7 hatta 8 sürücü koymanın, kabin tasarım anlamında ne kadar verimsiz olduğunu fark etmek zor değil.
Sanal 7.1, R6 gibi oyunlarda sesi yok ediyor. Daha net duyuyorum diyen kendini kandırıyor ya da alışkanlıklarından ötürü öyle sanıyordur. Film izlerken falan hiç işe yaramıyor.
Önceden çevresel 7.1 kulaklık kullanıyordum. Surround adı altında oyuncu kulaklığına geçtim. Eski çevresel sesli kulaklığımdan çok daha yüksek bir perfonmans aldığımı söyleyebilirim. CS:GO`da A`dan B`yi duyuyorum (!)
Skiller sgh 30 kullanıyorum şöyle diyeyim 7.1 sesi mahvediyor ben de ara sıra hepsini kökleyip hoparlör gibi kullanıyorum düzgün ama kulaklığı takınca iş değişiyor.
Peki sence stereo Gaming kulaklık mı alayım yoksa şu anda kullandığım telefonun kutusundan çıkan kulak içi kulaklığı kullanmaya devam ederek para biriktirip kaliteli gerçek 7.1 mi almalıyım?
Peki sence stereo Gaming kulaklık mı alayım yoksa şu anda kullandığım telefonun kutusundan çıkan kulak içi kulaklığı kullanmaya devam ederek para biriktirip kaliteli gerçek 7.1 mi almalıyım?