7.1 Virtual Surround sound kulaklıklar işe yarar mı?

Zinederon

Kilopat
Yer
Ordu, Fatsa
Daha fazla  
Sosyal'de düşük bütçeli 7.1 sanal çevresel ses özellikli kulaklıkların stereo kulaklıklardan pek bir farklı olmadığını belirten arkadaşlar gördüm. Cidden kulaklık 7.1 true Surround sound olmadıktan sonra o çevresel hissiyatı vermez mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçek 7.1 işe yarasaydı tüm firmalar parayı o kısma gömüp tepe modeline koyardı. Çok küçük bir alan 7 hatta 8 sürücü koymanın, kabin tasarım anlamında ne kadar verimsiz olduğunu fark etmek zor değil.

Sanal 7.1, R6 gibi oyunlarda sesi yok ediyor. Daha net duyuyorum diyen kendini kandırıyor ya da alışkanlıklarından ötürü öyle sanıyordur. Film izlerken falan hiç işe yaramıyor.

Önceden çevresel 7.1 kulaklık kullanıyordum. Surround adı altında oyuncu kulaklığına geçtim. Eski çevresel sesli kulaklığımdan çok daha yüksek bir perfonmans aldığımı söyleyebilirim. CS:GO`da A`dan B`yi duyuyorum (!)

Kaç liralık KBear Lark çoğu kafaüstünden daha keskin ve pozisyon buldurucu ses veriyor. O yüzden stereodan şaşmayın.

Skiller sgh 30 kullanıyorum şöyle diyeyim 7.1 sesi mahvediyor ben de ara sıra hepsini kökleyip hoparlör gibi kullanıyorum düzgün ama kulaklığı takınca iş değişiyor.

Rampage Rogue veya Rampage Stormy almayı düşünüyordum sizce bu kulalıklar oyunda işime yarar mı?
Not: (Valorant oynuyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…