7.1 vs stereo arasındaki fark nedir?

Mahsak

Hectopat
Bir kulaklık alacagım ve alacagım kulaklıkta stereo ses yapısı bulunmakta ben Valorant gibi oyunlarda adamın nereden geldiğini rahatça anlamak istiyorum. Bu işimi stereo kulaklık görür mü?

NOT: İlk defa oyuncu kulaklığı alacagım.

Son düzenleyen: Moderatör:
7.1 daha iyi olacaktır. Ama bütçe kısıtlı ise stereo fazlasıyla yeter. E-Sporcu değiliz.

Kardeşim aralarında 160 lira fark var biri 383 lira biri 544 lira 2 model arası fark bu
HyperX Cloud Stinger Core ve HyperX Cloud Stinger Core 7.1

Bunun için sordum başka kişilerinde fikrini almak istiyorum

Kardeşim aralarında 160 lira fark var biri 383 lira biri 544 lira 2 model arası fark bu.
HyperX Cloud Stinger Core ve HyperX Cloud Stinger Core 7.1.

Bunun için sordum başka kişilerinde fikrini almak istiyorum.

7.1 olunca 8 taraflı ses geliyor diye biliyorum yukarı, sağ yukarı, sol yukarı, sağ alt, sol alt gibi yerlerden ses geliyor. Gerçek 7.1 değilse sanal 7.1 ise önermem. HyperX kulaklıkları pek önermiyorum Razer Kraken X falan alabilirsiniz.

Razer Kraken X gerçek 7. mi ve uzun yıllar kullanılabilir mi?

Kesinlikle 7.1 kulaklık (Ama Gerçek 7.1). Odanda 7.1 ses sistemi olduğunu düşün. Sol arkada birisi ateş ederse onun sesini, sağ önünde birisi yürürken ayak seslerini teker teker ayırt edebiliyorsun. Aynı mantığın kulaklıkta olduğunu düşün ve fiyatında o denli artacağını göz önünde bulundur.

Stereo ile 7.1 arasında o kadar fark yok zaten o fiyattakiler sanal olıyoe ve sanal kullananlar hiç memnun değil bence sen stereo al hatta istersen daha uygun fiyatlı fiyat performans kulaklıklatına da bakabilirsin.

Kraken X alınmaz, ayar yapılan yeri kırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…