7-10 bin TL 2K 27" 165-180Hz IPS monitör önerisi

Bütçe
7000-10000

Jackdawn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

2K 27" 1ms veya 0.5ms 165Hz veya 180Hz bir monitör arıyorum. Bütçem 7K-10k arasında oyun için kullanacağım.
IPS panel olmasını istiyorum.
Aklımda 3-4 adet monitör mevcut şu an için ama emin olamadım.
Sizden de önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Hocam neyi tercih ettiniz, bunlara ek olarak MAG275 Ve MSI g274 var.

Hocam neyi tercih ettiniz, bunlara ek olarak MAG275 ve MSI G274 var.

Henüz birini tercih edemedim maalesef, fakat aklımda Philips Evnia 27M2N5500 ve Dell G2724D arasında kaldım. Philiphs Evnia için şu anda incehesabın Gaming gecesi indirimini bekliyorum.

Henüz birini tercih edemedim maalesef, fakat aklımda Philips Evnia 27M2N5500 ve Dell G2724D arasında kaldım. Philiphs Evnia için şu anda incehesabın Gaming gecesi indirimini bekliyorum.
Hocam philips’in cok olumlu yorumlari var. Dell’de bir panel degisimi mevcut. Ilk ciktiginda incelemeler icin urunu en kaliteli panelle sunup daha sonradan daha dandik olan panel ile degistirmisler.

Hocam Philips'in cok olumlu yorumlari var. Dell'de bir panel degisimi mevcut. Ilk ciktiginda incelemeler icin urunu en kaliteli panelle sunup daha sonradan daha dandik olan panel ile degistirmisler.

Cevabın için teşekkür ederim, peki ya senin tercihin hangisi olurdu? Bütçeyi aşmadan bu fiyatlar arasında ve mümkünse şu anda indirim halinde olan?

Cevabın için teşekkür ederim, peki ya senin tercihin hangisi olurdu? Bütçeyi aşmadan bu fiyatlar arasında ve mümkünse şu anda indirim halinde olan?
Hocam ozellikle bu MSI 2024 cikisli bir model ve cok fazla oneriliyor https://www.hepsiburada.com/msi-27-...okzptZPAqmyb_VHbu0VIc&ds_rl=1294343&gclsrc=ds
fakat yeni oldugundan incelemesini bulamadim.

https://www.hepsiburada.com/msi-27-...okzptZPAqmyb_VHbu0VIc&ds_rl=1294343&gclsrc=ds
Bu urun de heryerde 11 bandinda satilirken HB’de 8000 liraya satiliyor iyi fiyat. Bu butcenin en iyilerinden.

Duruma gore benim de gozumde birkac marka var. Dell’in değişen paneli olmasa tek gecerdim fakat suan aklimdaki markalar
Philips
LG
Msi
Belki samsung odyssey g5 serisi

Gaming gecesinde beklediğim Philips Evnia 27M2N5500 500TL düştü ve 7.500 oldu. Sanırım Phiphs'i almayacağım. Sizin önerdiklerinizden G274QPF-E2 modelini arkadaş almıştı fakat ölü piksel çıktığı için iade etmişti. O yüzden halen kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…