7-10 bin TL monitör önerisi

Bütçe
7-10K

819632

Centipat
Merhaba,
4-5 ay önce monitörüm kırıldı ve o zamandan beri geçici olarak 60Hz bir TV kullanıyorum. Şu anda maddi durumum tam net değil, bu yüzden monitör alırken dikkatli seçim yapmam gerekiyor. CS:GO ve Rust oynuyorum. Önceki monitörüm 24” ve 180 Hz idi. Spordan sonra genellikle yorgun oluyorum, bu yüzden pek PC açmıyorum ama dinlenme günümde mutlaka oyun oynuyorum.

Size sormak istediğim şu:
Kaliteli bir 180Hz monitör mü almalıyım, yoksa 240Hz monitörü mü tercih etmeliyim? O da 24 inç.

23.8-24-24.5" 1080p lazım

Son düzenleme:
İnç olarak en iyisi 23.8' olur. Eğer Valorant CS2 gibi oyunlar oynuyacaksan 240Hz de gayet iyi ancak 180Hz de o kadar kötü değil. Bunun dışında en fazla 1ms Monitör al. 1080p yada 1440p, 2k olup olmuyacağına sen karar ver. Önerim 1440p yada 2k. Tabii sistemin desteklemiyorsa alma.

Sisteminiz nasıl? Sisteminize göre bir monitör almanız gerekiyor. Örnek veriyorum, 2k oynayabilecek bir sisteminiz varsa Aryond 32" 165/180 hz modellerini öneririm. Monster ın ürünüdür. Ben kullanıyorum ve memnunum. 180hz modelinde indirim vardı, bitmediyse eğer.

Hocam 240 fps alıyor musunuz CS2'de. Almıyorsanız ben olsam 180hz daha yüksek kaliteli bir şeyler alırdım.

Game Booster'ın ne kadar kalitesiz ve ucube bir marka olduğunu biliyorum ama dediğim gibi uzun süre kullanacağım ve gerekirse satarım.

Hocam 240 FPS alıyor musunuz CS2'de. Almıyorsanız ben olsam 180Hz daha yüksek kaliteli bir şeyler alırdım.

1080x1080 oynuyorum, gölgeler dışında oyun patates değil 300FPS rahatlıkla alabiliyorum hocam.

24" bakıyorum hocam, 27 çok büyük, gerek yok.

Hocam sistemim 4060 8 GB, 32 GB RAM var, Ryzen 5 8400F işlemcim var, hikayeli oyunlar oynamıyorum zaten dediğim gibi, Rust ve CS oynuyorum. CS'de rahat ayarlarımla 300FPS alabiliyorum.

Hocam FPS oyunları takılıyorum 1440p 2K monitörler benlik değil ben kör oluyorum o kadar kaliteye.

kral ben öneri dedim arasındaki fark demedim
cümlenin geri kalanını yazmamışım kusura bakmayın geri kalanında boşa hz için bütçe zorlamaya gerek yok yazacaktım, ayrıyeten ben hz ye göre seçtiğinizi varsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…