Merhaba, Lenovo R27QE kesinlikle önermem arkadaşım 4 kez aldı hep ölü pikselliydi değişim iade vs uğraştı zaten monitör içinde ölü piksel canavarı diyorlar. Eğer çok az daha fiyat çıkabilirseniz bu monitörü öneririm ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
ASUS ROG STRIX XG249CM 23.8 GAMING IPS FREESYNC 1920x1080 1MS 270HZ DP HDMI USB-C VESA 3YIL 105 sRGB HDR ELMB TEŞHİR OUTLET Monitör2 Yıl garanti - ASUS
XG249CM TR - 9.175 TL 'den başlayan fiyatları, hızlı teslimat ile güvenli alışveriş Vizyon Bilgisayar'da!www.vizyonbilgisayar.com
Bahsettiğim aldığım monitör buydu.
1080p ekrana 31k çok değil mi şu anda.
Katılıyorum bu kadar pahalı olmasının sebebini de bilmiyorum açıkçası.
Şu anda satılan tek bir yer var. Bilerek fazla koymuştur bence.
Kullanıyorum. Sorunuz var ise yanıtlayabilirim.Forumda 2 3 konuda daha bu monitörü gördüm dikkate alacağım teşekkür ederim.
Merhaba, Lenovo R27QE kesinlikle önermem arkadaşım 4 kez aldı hep ölü pikselliydi değişim iade vs uğraştı zaten monitör içinde ölü piksel canavarı diyorlar. Eğer çok az daha fiyat çıkabilirseniz bu monitörü öneririm ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Senin için önemli olan kriter ne Hz mi çözünürlük mü? Panel IPS mi istiyorsun OLED falan mı bunları söyle ona göre.
Dostum eğer acelen yoksa burayı takip etmeni öneririm geçen sene temmuz ayında buradan 7000TL'ye ASUS ROG STRIX XG249cm aldım. Aktif fiyatı 31k TL sana attığım bu listedekiler teşhir ve outlet ürünler ben kendi monitörümü teşhir aldım ve en ufak bir çizik dahi yoktu ancak outlet yazanlar hatalı ürünler hatasının ne olduğuda yanında yazar genelde ancak ben outlet yazanları almanı önermem sadece teşhir yazan hatasız ürünlere bak çok uyguna kaliteli ürünler denk getirebilirsin. (hatasız olanlarda sadece outlet teshir yazar pikselli, ölü piksel vb. hata belirtmez)Outlet Ürünler | Vizyon Bilgisayar
Her bütçeye uygun ve performanslı Outlet Ürünler satın almak için güvenilir adresiniz Vizyon Bilgisayarwww.vizyonbilgisayar.com
@Mertcan Hızlı saçma sapan bir sürü monitör önerilmiş.
Hakkında forumda rehberi olmayan bir modeli almanızı önermem. 300Hz Gamepower gibi.
R27QE, G65B, VG27AQML1A gibi halihazırda kalitesi kanıtlı modellere bakın derim:
İnceleme: Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ IPS monitör alınır mı?
Panel bilgisi Monitörde kullanılan panel BOE markasına ait ME270QHB-NF0 modeli. Bu model Oxide tft yapıya sahip, yani a-si tft panellerden daha kaliteli. Daha iyi bileşen yapısı, daha iyi güç tüketimi vb farklılıklar var. Yüksek kontrast oranına sahip modellerin çoğu Oxide tft panel kullanır...www.technopat.net Rehber: ASUS TUF VG27AQML1A alınır mı?
Panel bilgisi BOE markasına ait ME270QHM-NF1 panelini kullanıyor. Bu panel oxide tft panel yapısına sahip, çoğu monitör a-si tft panel kullanır. Oxide tft daha kaliteli bileşenlerden oluşur, güç tüketimi daha düşüktür vs üst seviye modellerde kullanılan bir panel türü. Kendinden 240hz bir panel...www.technopat.net
Bazı forum sakinleri panel bilgisi olmadan gelişi güzel direk attıkları için söyledim.
Dikkat etmek gerekiyor.
Renk gamutu değerleri yeri öpüyor eğer bir hata yoksa:Düsünceleriniz ve fikirleriniz icin teşekkür ederim ayrıyeten konu baslıgında benim paylastıgım monitör hakkında bir düsünceniz var mı? hem 32inc olmasi 2k ve 180hz olması özellik olarak cok dikkatimi cekti. (daha once max 60hz monitörler kullandim)