7+15 Power/Data'dan Sata3 Kablo

drumbanger

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar.

Acer'ın ES1-332-C5E1 ürününe sahibim. Bu ürüne HDD ilave etmek istiyorum ancak içinde anakarta bağlı bir konektör yok. Fotoğraf bana ait olmasa da ürün birebir aynı. Yani, anlayacağınız anakartın üstünde 2.5 inçlik HDD'yi beslemek adına bir güç ünitesi de yok. Dolayısıyla gücü HDD Socket denilen noktadaki porttan alırken aynı zamanda oradan da data'yı da aktaracak.

@Recep Baltaş ve @Ali Güngör ve herkesin derinlemesine bilgilerinize danışarak soruyorum; böyle bir kabloyu Türkiye'de nerede bulabilirim? Dün yaklaşık 60 tane Yazıcıoğlu dükkanı gezdim ve dürüst olmak gerekirse tam olarak anladıklarını bile sanmıyorum. Ben de bugünkü kadar net anlatamadım zaten, o da var.

Emin olmamakla beraber gerekli kablonun Micro SATA Cable with 15 Pin Power and SATA III DATA Adapter Cable bu linkteki kabloya benzer olabileceğini de söyleyeyim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam bende bu laptopdan sipariş ettim. hdd yükseltme yapabildinizmi. sd kart ile yükseltme yapılamıyormu. genel olarak laptop nasıl. ram yükseltilebiliyormuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…