7.1'i nasıl anlaşılır?

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir kulaklık aldım ve 7.1 özelliği bulunmakta ve kulaklığın bir yazılımı var. Yazılımdan 7.1'i aktif etmeme rağmen stereodan çok bir farkı yok gibi geldi. Daha iyi nasıl ayırt edebilirim?

Sanal surround kulaklıklar iddia ettikleri mucizevi boyutta bir ses deneyimi asla sunmuyorlar. Cloud Alpha S kullanıyorum. Ses sürücüsü olarak da dts sound unbond kullandım. Toplam performans eh işte.

Creative Sigma var bende. Driver ve yazılımla ve ses kartıyla başka kulaklık. Normal kullanırsan başka kulaklık. Seviye farkı var. Ve kalite. Yani çok farkediyor. 7.1 ve Stereo. Sizin konuya gelince ayar yapmanız lazım program ile aktif edip ses kartından. Sadece 7.1 değil bissürü özelliği var. Hepsini açıp ayarlıycan.

Hepsini bilmiyorum onu deneyerek anlıycaksınız ayar yapıcaksınız. Bende test programı var program içinde THX programında. Ekolayzr galiba arka sesimi ayarlıyordu tam bilmiyorum onu araştırın. İnternetten Ekolayzer veya diğerleri yazılıp araştırılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı