7/24 aktif VDS önerisi

ekremakyuz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 7/24 aktif olan TikTok'ta canlı yayın yapabileceğim bir VDS aramaktayım. Site ve paket önerilerinize ihtiyacım var, mümkünse daha önce bu tarz hizmet almış memnun kalmış kişilerin tavsiyelerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 7/24 aktif olan TikTok'ta canlı yayın yapabileceğim bir VDS aramaktayım. Site ve paket önerilerinize ihtiyacım var, mümkünse daha önce bu tarz hizmet almış memnun kalmış kişilerin tavsiyelerini bekliyorum.
Netboss/Hostlab gibi firmaları tercih edebilirsiniz. İki firmayla da çalıştım ikisinin de desteği olsun gerek verdiği hizmet olsun çok kalitelidir. TikTok işlerini bilmiyorum, canlı yayın için güçlü sisteme ihtiyacınız olabilir. Önerim başlangıç olarak 4 Core 4 GB Ram'lı bir sunucu olacaktır. Eğer yetersiz gelir ise iki siteden de bi üst pakete yükseltebilirsiniz belirli bir ücret karşılığında.

Netboss/Hostlab gibi firmaları tercih edebilirsiniz. İki firmayla da çalıştım ikisinin de desteği olsun gerek verdiği hizmet olsun çok kalitelidir. TikTok işlerini bilmiyorum, canlı yayın için güçlü sisteme ihtiyacınız olabilir. Önerim başlangıç olarak 4 Core 4 GB RAM'lı bir sunucu olacaktır. Eğer yetersiz gelir ise iki siteden de bir üst pakete yükseltebilirsiniz belirli bir ücret karşılığında.

Hocam açıkçası çar çur edecek bir bütçem yok şu an da daha önce deneme yapmadan aldım bin pişman etti bir firma para iadeside yapmadılar bu yüzden mümkünse ya deneme veren ya da TikTok canlı yayını yapmış memnun kalmış kişilerin önerilerine ihtiyacım var. O yaşadığım talihsiz deneyimden sonra.

Merhaba, Burada test sunucu veriyorlar. İsterseniz deneyin.

Netboss/Hostlab gibi firmaları tercih edebilirsiniz. İki firmayla da çalıştım ikisinin de desteği olsun gerek verdiği hizmet olsun çok kalitelidir. TikTok işlerini bilmiyorum, canlı yayın için güçlü sisteme ihtiyacınız olabilir. Önerim başlangıç olarak 4 Core 4 GB RAM'lı bir sunucu olacaktır. Eğer yetersiz gelir ise iki siteden de bir üst pakete yükseltebilirsiniz belirli bir ücret karşılığında.

Doğrudur, güçlü sisteme ihtiyacınız var.

Saganetworkden 5 6 kere sanal sunucu satın aldığım oldu sıkıntı yaşamadım merak ettiğin bir şey olduğunda veya bir problem yaşadığında canlı desteğe yazarsan hemen yardımcı oluyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı