7/24 çalışan Minecraft serverı nasıl açılır?

deniiiz

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
7/24 Minecraft Server'ı açmak istiyorum ama sitelerden değil. Çünkü her şekilde kapanıyor, bilgisayarıma kurduğumda da sunucu 7/24 açık kalmıyor, PC'yi kapatınca kapanıyor. Bu yüzden ne yapmalıyım, Wi-Fi'ya kurulur mu? Nasıl kururum? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten bir siteden 7/24 oyunda kalacak bir NPC üretmeniz gerek.Bir keresinde arkadaşımla yaptık ama nasıl yapılır hatırlamıyorum.

Uzak sanal makine alıp onun üzerinden sunucuyu açarsan 7/24 açık kalır. Sunucu bilgisayarı olduğu için kapanmaz.

Bilgisayarını kapatma. Ya da paran varsa Rabisu gibi sunucu sağlayıcılarından destek alabilirsin. Çok pahalı değil aylık 50 60 lira. Ama çok kişi giremez tabii 100 200 kişiyi oynatmak istiyorsan daha sağlam bir sunucuya para vermelisin.

Biz aynen böyle yaptık.
Zamanında ben de sunucu falan açtım oradan biliyorum. Çok iyi zamanlardı.

Bunun yanında bazı firmalar yıllık alınca indirim yapabiliyor. Mesela aylık ödeme yaptığında yıllık 1000₺ gibi fiyata geliyorken en başında yıllık alırsan 750₺ gibi fiyata iniyor.

Oracle Cloud ile VPS açabilirsin. VPS ücretsiz, ekstra özellikler, diğer seçenekler vs paralı. Benim var, deneme amaçlı kredi kartı istiyor, girdim üyeliği oluşturdum deneme bitti ama sunucu ücretsiz olduğu için herhangi bir para çekmedi 1 aydır kullanıyorum şu an 1 aydır açık duruyor, sadece ilk hafta kendiliğinden kapandı fakat 1 aydır kesintisiz açık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardım lazımsa yazabilirsin.

Ya maksimum 5 kişi falan olur sunucuda hadi zorlasan 10 desek öyle çok şey olmasına gerek yok.

Ya maksimum 5 kişi falan olur sunucuda hadi zorlasan 10 desek öyle çok şey olmasına gerek yok.

Rabisu.com sitesini kullandım ben pek kullanışlı bir paneli yok ama en azından sunucu hep açık duruyor. Şifre plugini bile ekleyemedik fakat IP adresini gizli tuttuğun sürece yabancılar giremez. 5 10 kişi oynatacaksan küçük paketleri tercih edeceksin.

Deneme sürümünden sonra otomatik olarak fiyat yazmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…