Rylox Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 Yeni hesap oluşturdum FC 25 satın aldım ve bu hesabın 7/24 başkaları girse dahi çevrimdışı olmasını istiyorum, nasıl yapabilirim?
Yeni hesap oluşturdum FC 25 satın aldım ve bu hesabın 7/24 başkaları girse dahi çevrimdışı olmasını istiyorum, nasıl yapabilirim?
Judele Centipat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 684 Çözümler 7 19 Ocak 2025 #2 Hesabın aile paylaşımı açıp aile görünümü sekmesinden özelleştirebilirsiniz ve aile modundan çıkmak için pin de ayarlayabilirsiniz ne yapmak istediğinizi anladım galiba.
Hesabın aile paylaşımı açıp aile görünümü sekmesinden özelleştirebilirsiniz ve aile modundan çıkmak için pin de ayarlayabilirsiniz ne yapmak istediğinizi anladım galiba.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 19 Ocak 2025 #3 Sol üstten Steam > Çevrimdışı ol seçeneği ile yapabilirsin.
Rylox Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #4 Steame tekrar girince o aktif oluyor ama Shfly dedi: Sol üstten Steam > Çevrimdışı ol seçeneği ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla...
Steame tekrar girince o aktif oluyor ama Shfly dedi: Sol üstten Steam > Çevrimdışı ol seçeneği ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla...
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 19 Ocak 2025 #5 Rylox dedi: Steame tekrar girince o aktif oluyor ama Genişletmek için tıkla... Bende olmuyor. Ayarlarla alakalı bir durum olabilir.
Rylox dedi: Steame tekrar girince o aktif oluyor ama Genişletmek için tıkla... Bende olmuyor. Ayarlarla alakalı bir durum olabilir.